Wednesday, 24 May 2017 15:38

JAMES HETFIELD (METALLICA): Μιλά για το θάνατο του Chris Cornell

Written by 
    JAMES HETFIELD (METALLICA): Μιλά για το θάνατο του Chris Cornell

    Ο frontman των Metallica, James Hetfield, μίλησε για τον τραγικό θάνατο του Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave) χαρακτηρίζοντάς το ως ένα «πολύ λυπηρό γεγονός» και ως κάτι που «σε κάνει να καταλάβεις πως υπάρχει ένας σκοτεινός κόσμος που μπορεί να βρει και να νιώσει ο οποιοσδήποτε».

    Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε αμερικανικό ραδιόφωνο δήλωσε:
    «Σίγουρα το γεγονός αυτό σε κάνει να θες να αγκαλιάσεις τους ανθρώπους γύρω σου. Τα άτομα από το συγκρότημά σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Σε κάνει να καταλάβεις πως υπάρχει ένας σκοτεινός κόσμος που όλοι μπορεί να βρούμε και να νιώσουμε πως έχουμε παγιδευτεί μέσα σε αυτόν. Και όταν βρίσκει εκεί -σύμφωνα με όσα γνωρίζω από τις δικές μου σκοτεινές στιγμές- είναι δύσκολο να σκεφτείς πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να σε βοηθήσει ή που βρίσκονταν κάποτε στη θέση σου. Μερικές φορές βρίσκεσαι σε μεγάλη απόγνωση».

    Συμπληρώνει: «Προφανώς δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς περνούσε, αλλά όλοι είχαμε τις σκοτεινές μας στιγμές. Και να επικοινωνείτε με τους άλλους. Να τους ενημερώνετε πως είστε ψυχολογικά.»

    «Είναι μία πολύ λυπηρή ιστορία και δυστυχώς τελευταία έχουμε πολλές τέτοιες. Ειδικά στον κόσμο του grunge. Χάνονται πολλοί άνθρωποι. Και όσον αφορά εμάς, με το χαμό του Lemmy σε συνδυασμό με όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, απλά νιώθουμε ευγνώμονες που είμαστε εδώ και κάνουμε αυτό που κάνουμε».