Saturday, 27 May 2017 18:32

BRUCE CORBITT (WARBEAST, RIGOR MORTIS): Αποσύρεται από το χώρο της μουσικής λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Written by 
    BRUCE CORBITT (WARBEAST, RIGOR MORTIS): Αποσύρεται από το χώρο της μουσικής λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

    Ο τραγουδιστής των Rigor Mortis και των Warbeast, Bruce Corbitt, δυστυχώς ήρθε αντιμέτωπος με σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ίδιου στο Facebook.

    Ο Corbitt διαγνώστηκε με καρκίνο του οισοφάγου. Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε:
    «Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω. Όλοι εσείς μου έχετε δώσει τη δύναμη που χρειάζομαι για αυτή τη μάχη. Ειλικρινά, ήμουν πολύ κοντά στο να χάσω την ελπίδα μου. Εννοείται πως φοβάμαι για τη ζωή μου, όπως και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος».

    «Αυτές τις στιγμές που κοιτάζω όλα τα μηνύματά σας, με πνίγει το συναίσθημα. Κλαίω, νιώθω πιο δυνατός και καταλαβαίνω τι σημαίνετε όλοι εσείς για 'μένα. Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής όπως και στη θετική αύρα. Και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσω όλους εσάς».

    Ο τραγουδιστής Bruce Corbitt σε άλλη του δημοσίευση αποκάλυψε πως δε θα μπορέσει να τραγουδήσει ξανά.
    «Μετά από αρκετή συζήτηση με τους γιατρούς, μου είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα να μπορέσω να τραγουδήσω ξανά. Τουλάχιστον εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Ραγίζει η καρδιά μου που είμαι αναγκασμένος να αποσυρθώ. Ζητώ συγγνώμη σε όλους τους φίλους μου στις μπάντες που τους απογοητεύω. Όλο αυτό μου ήρθε πολύ απότομα και είμαι συντετριμμένος. Ακόμη βρίσκομαι σε σοκ».