Wednesday, 21 June 2017 17:14

CHANIA ROCK FESTIVAL: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

Written by 
    CHANIA ROCK FESTIVAL: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

    Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1η Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον Προμαχώνα San Salvatore στο παλιό λιμάνι των Χανίων το καθιερωμένο Chania Rock Festival.

    Την πρώτη μέρα, στη θέση των headliners βρίσκουμε τους αγαπημένους Βάρδους, Blind Guardian, που πλαισιώνονται από τους Septicflesh, τους Ιταλούς Sailing to Nowhere, τους SL Theory και τους Upon Revival. Την επομένη, πρώτο όνομα είναι οι ιστορικοί Warlord με το billing να συμπληρώνεται από τους Phil Campbell and the Bastard Sons (προσωπικό σχήμα του Phil Campbell των Motörhead), τους Innerwish, τους Ιταλούς Eversin και τους Hemingways.

    Οι πόρτες και τις δύο μέρες ανοίγουν στις 16:30 και η πρώτη μπάντα ανεβαίνει στο σανίδι στις 17:25. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

    Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 35 ευρώ ενώ η τιμή για τα εισιτήρια διημέρου έχει διαμορφωθεί στα 52 ευρώ. Η προπώληση διεξάγεται στα παρακάτω σημεία.

    www.123tickets.gr (πιστωτική / pay pal)
    No Remorse Records (Αθήνα)
    Sirens Records (Αθήνα)
    Avalon Metal Cafe Chania
    Monsterville (Χανιά)
    Route 66 Heraklion Crete (Ηράκλειο)
    Dark Tales (Ηράκλειο)
    Jailhouse Rock (Ηράκλειο)
    Πολυτεχνείο Cafe-Bar (Ηράκλειο)
    Chaplinspubcafe (Ρέθυμνο)
    Beatnik Rock Bar (Ρέθυμνο)
    Alone Metal Store (Θεσσαλονίκη)
    The Nephilim Metal Musicstore (Θεσσαλονίκη)
    BalosTravel Kisamos (Καστέλι)
    Yannis Rockbar (Άγιος Νικόλαος) 
    GoldPhoenix Tattoo Studio (Ιεράπετρα)

    Υπενθυμίζουμε ότι στο Metal Hammer Ιουνίου που κυκλοφορεί, με βασική αφορμή το Chania Rock Festival, φιλοξενούμε στις σελίδες του εντύπου τον Hansi Kürsch. Στη στήλη “Past Tense to Future Tense”, ο εμβληματικός frontman των Blind Guardian μας εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές της δημιουργίας του εκπληκτικού “Imaginations from the Other Side” που είναι κατά πολλούς το magnum opus της μπάντας, ενώ κοσμεί και το οπισθόφυλλο. Ο συγκεκριμένος δίσκος, μάλιστα, θα ακουστεί ολόκληρος επί σκηνής στις 30 του μήνα.