Thursday, 06 July 2017 16:38

MR. BIG: “Forever and Back” (νέο τραγούδι)

Written by 
    MR. BIG: “Forever and Back” (νέο τραγούδι)

    Το τραγούδι “Forever and Back” από το επερχόμενο album τους με τίτλο “Defying Gravity” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Mr. Big.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, φιλοξενούμε στις σελίδες του Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί, τον τραγουδιστή του κουαρτέτου βιρτουόζων, Eric Martin, ο οποίος μας μιλά με ειλικρίνεια για τη διαδικασία δημιουργίας του album (που ηχογραφήθηκε σχεδόν αποκλειστικά live-in-the-studio σε διάστημα έξι ημερών) καθώς και για την εμπειρία της μπάντας ως special guests των τεράστιων Rush στα early 90s. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, θα βρείτε και την παρουσίαση του “Defying Gravity”.

    Ο δίσκος θα βρεθεί στα δισκάδικα σε περίπου δύο εβδομάδες, στις 21 Ιουλίου μέσω της Frontiers σε CD, βινύλιο καθώς και έκδοση CD/DVD ενώ στις 18 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει η συλλεκτική έκδοση σε 500 αριθμημένα αντίτυπα παγκοσμίως, που πέρα από το album σε CD και βινύλιο θα περιλαμβάνει DVD, αφίσα, λιθογραφία, μπλούζα και αυτοκόλλητο.

    Παραγωγός του “Defying Gravity” είναι ο πασίγνωστος Kevin Elson, υπεύθυνος για αριστουργήματα όπως τα "Escape" και “Frontiers” των Journey και το “The Final Countdown” των Europe, καθώς και το ομώνυμο ντεμπούτο των Mr. Big.

    Track listing:

    01. Open Your Eyes
    02. Defying Gravity
    03. Everybody Needs A Little Trouble
    04. Damn I’m In Love Again
    05. Mean To Me
    06. Nothing Bad (About Feeling Good)
    07. Forever And Back
    08. She’s All Coming Back To Me Now
    09. 1992
    10. Nothing At All
    11. Be Kind