Monday, 10 July 2017 19:55

NEW LONG FEST 2017: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

Written by 
    NEW LONG FEST 2017: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες

    Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (Πρώην Αμερικάνικη βάση) στη Λεωφόρο Μαραθώνος 196 το φετινό New Long Fest.

    Οι πόρτες του φεστιβάλ, που συγκεντρώνει ξανά, πολλές εξαιρετικές μπάντες της ελληνικής Σκηνής, θα ανοίξουν στις 17:30 και τις δύο ημέρες ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανά ημέρα έχει διαμορφωθεί στα 4 ευρώ.

    Για την μετακίνηση των fans, η διοργάνωση πρόκειται να μισθώσει λεωφορείο αν υπάρξουν αρκετοί συμμετέχοντες, με το κόστος μετακίνησης να υπολογίζεται στα 10€ ανά ημέρα. Η αναχώρηση θα γίνεται στις 16:30 από το Σύνταγμα, και η επιστροφή αναμένεται στις 1:20 το Σάββατο στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και στις 1:40 την Κυριακή στο Σύνταγμα. Εδώ μπορείτε να δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να κλείσετε θέση.

    Παράλληλα, ύστερα από συνεννόηση με το Camping της Νέας Μάκρης, όσοι επιθυμούν να διαμείνουν στην περιοχή για το διήμερο, θα έχουν έκπτωση 30% αναφέροντας ότι βρίσκονται εκεί για το φεστιβάλ. Στον χάρτη της περιοχής, μπορείτε να δείτε τους τρόπους προσέλευσης, την τοποθεσία του χώρου διεξαγωγής, του camping και της παραλίας.

    Το billing του φεστιβάλ για την κάθε ημέρα είναι το εξής:

    Σάββατο 15 Ιουλίου:

    Hail Spirit Noir
    Chronosphere
    Puta Volcano
    Mahakala
    Void Droid
    Dendrites
    Krause

    Κυριακή 16 Ιουλίου

    Allochiria
    Blame Kandinsky
    SuperPuma
    Borderline Syndrome
    Nochnoy Dozor
    Hypnotic Nausea
    Amniac

    Στο event του φετινού φεστιβάλ στο Facebook καθώς και στην επίσημη σελίδα, θα βρείτε και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.