Thursday, 13 July 2017 19:23

PRO-PAIN: Δηλώσεις και φωτογραφίες του frontman GARY MESKIL μετά από την βίαιη επίθεση εναντίον του

Written by 
    PRO-PAIN: Δηλώσεις και φωτογραφίες του frontman GARY MESKIL μετά από την βίαιη επίθεση εναντίον του

    Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε η ζωή του τραγουδιστή και μπασίστα των Αμερικανών Pro-Pain όταν στις 3 Ιουλίου στις Βρυξέλλες έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Gary Meskil χτυπήθηκε στο κεφάλι με κοπίδι που χρησιμοποιείται για το σπάσιμο μεγάλων κομματιών πάγου, και η σοβαρότητα των τραυματισμών ήταν τέτοια που χρειάστηκε να παραμείνει για πολλές ημέρες στο νοσοκομείο. Οι επόμενες συναυλίες της ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας, όπως είναι φυσικό, έχουν αναβληθεί, και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα κείμενο ευχαριστιών που δημοσίευσε ο ίδιος ο Gary Meskil στη σελίδα των Pro-Pain στο Facebook.

    «Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για το ενδιαφέρον, τις ευχές και τη γενναιοδωρία σας. Σημαίνει τα πάντα για ‘μένα και την οικογένειά μου. Επίσης, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στον γιατρό Olivier Sanese και το προσωπικό του νοσοκομείου C.H.U. Saint Pierre που έσωσαν τη ζωή μου, καθώς και στην αστυνομία των Βρυξελλών που εντόπισε τους υπόπτους.

    «Πριν από λίγες μέρες, ήμουν παρατημένος στο πεζοδρόμιο και θα πέθαινα διότι κανείς δεν βοήθησε μέχρι να φτάσει εκεί το ασθενοφόρο. Αρχικά με λήστεψαν, και στη συνέχεια δέχτηκα ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι με ένα κοπίδι πάγου, πριν μου επιτεθούν αρκετοί άνθρωποι. Πιστεύω πως από το πρώτο χτύπημα με έσωσε το καπέλο των New York Yankees που φορούσα. Η μύτη μου έσπασε, τα γυαλιά μου διαλύθηκαν μέσα στα μάτια μου και είχα κατάγματα στο πρόσωπο και το σαγόνι. Έχασα πολύ αίμα και απαιτήθηκαν αρκετές μεταγγίσεις. Οι γιατροί ήθελαν να με κρατήσουν για ακόμα 12 μέρες στο νοσοκομείο για τα χειρουργεία και την ανάρρωση, όμως τους έπεισα να μου δώσουν εξιτήριο καθώς οι εγχειρήσεις μπορούν να γίνουν σε νοσοκομείο πολύ πιο κοντά στο σπίτι μου, και ευτυχώς δεν έχω νευρολογικές βλάβες.

    «Μέσα στις μέρες θα συνεχιστούν οι εξετάσεις στο σαγόνι μου διότι δεν κλείνει σωστά και τα κατάγματα γύρω από το στόμα μου δεν μου επιτρέπουν να φάω στερεά τροφή. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός στο σαγόνι, μάλιστα, θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο αναφορικά με την επιστροφή μου στο σανίδι. Μπορώ να αντέξω τον πόνο στα υπόλοιπα σημεία, όμως τα τραύματα του σαγονιού θα είναι ανυπόφορα όταν θα προσπαθώ να τραγουδήσω. Τώρα θα χρειαστεί να περιμένω 5-10 μέρες μέχρι να βγει το νέο μου διαβατήριο, και μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μου. Πέρα απ’ όλα αυτά, αναρρώνω όσο πιο γρήγορα γίνεται και κοιτάζω με θετική ματιά το μέλλον.

    «Θέλω επίσης να πω πως αυτό το συμβάν δεν αλλάζει τη γνώμη μου για τις Βρυξέλλες ή τους κατοίκους τους. Μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και απλώς νιώθω πως ήμουν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Το Βέλγιο θα συνεχίσει να είναι δεύτερο σπίτι μου.

    «Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πώς πηγαίνει ως τώρα η ανάρρωσή μου. Ίσως να έχω κι άλλες σύντομα. Ως τότε, ευχαριστώ και πάλι για την αγάπη σας. Είμαι ευλογημένος που έχω εσάς να με υποστηρίζετε. Ελπίζω να σας επιστρέψω αυτή την αγάπη από τη σκηνή σύντομα.

    «Με αγάπη και σεβασμό, Gary Meskil.»

    Εδώ θα βρείτε τον έρανο που διεξάγει η οικογένεια του Gary Meskil για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του τραγουδιστή. Στόχος είναι οι 20 χιλιάδες δολάρια, και ως τώρα ήδη έχουν συγκεντρωθεί οι 16 από αυτές. Παρακάτω θα δείτε και τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Αμερικανός, και δείχνουν το μέγεθος των τραυματισμών του.

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο σανίδι.