Saturday, 15 July 2017 01:46

ADRENALINE MOB: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μπασίστας David Zablidowsky, τραυματίες μέλη της μπάντας

Written by 
    ADRENALINE MOB: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μπασίστας David Zablidowsky, τραυματίες μέλη της μπάντας

    Το απόγευμα της Παρασκευής (14 Ιουλίου) η μπάντα του Russell Allen και του Mike Orlando ενεπλάκησαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή του μπασίστα, David Zablidowsky.

    Ο τραγικός θάνατός του προκλήθηκε από μοιραία σύγκρουση με φορτηγό ενώ βρίσκονταν στο βανάκι της μπάντας. Επίσης, τραυματίστηκαν έξι άτομα εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσα στους τραυματίες και μέλη του συγκροτήματος.

    Ο Zablidowsky έγινε μέλος της μπάντας μέσα στη χρονιά ενώ έχει συνεργαστεί με τους Trans-Suberian Orchestra, Joan Jett and The Blackhearts, ZO2 και αρκετούς ακόμη.

    Ο καλός του φίλος John Moyer (Disturbed, Operation: Mindcrime, και συνεργασία με τους Adrenaline Mob) έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Αυτή η ταλαντούχα, ταπεινή και γλυκιά ψυχή μας άφησε πολύ νωρίς. Εάν τον έχετε δει live είστε πολύ τυχεροί. Εάν τον γνωρίζατε προσωπικά, ευλογημένοι. Αναπαύσου εν ειρήνη David Z. Ήσουν ένα κτήνος πάνω στη σκηνή και ήταν ευχαρίστησή μου που τη μοιράστηκα μαζί σου τις τελευταίες σου μέρες. Θα μου λείψεις αδερφέ».

    O Mike Portnoy ο οποίος έχει παίξει ντραμς για το συγκρότημα το διάστημα 2013-15 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «Είναι 04:30 εδώ στη Γερμανία και δεν μπορώ ακόμη να επεξεργαστώ αυτό που συνέβη. Ήταν μία πολύ γλυκιά ψυχή και ένα τεράστιο ταλέντο. Νιώθω συντετριμμένος».

    Στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί είχαμε την τιμή να μιλήσουμε με τον συμπαθέστατο κιθαρίστα Mike Orlando λίγο μετά την έξοδό του από το studio.