Wednesday, 19 July 2017 13:24

SUMMER HAMMER PARTY: Live παρουσίαση δίσκου από τους Strikelight

Written by 
    SUMMER HAMMER PARTY: Live παρουσίαση δίσκου από τους Strikelight

    Το καλοκαίρι μας έχει πιάσει για τα καλά και το Metal Hammer σε συνεργασία με το Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο) διοργανώνει ένα μεγάλο party για να κλείσει σωστά η σεζόν!

    Στα decks θα βρίσκονται οι Χάκος Περβανίδης και Κώστας Χρονόπουλος ενώ στο σανίδι θα ανέβουν οι Strikelight για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου ”Beyond the Afterglow”. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Stress Case Scenario.

    Είσοδος: 6 ευρώ με μπύρα/κρασί
    Εδώ θα βρείτε το event στο Facebook και παρακάτω το δελτίο Τύπου.

    Δελτίο Τύπου

    Πολύ καιρό πριν το παραδοσιακό heavy metal γίνει και πάλι μόδα και ονομαστεί NWOTHM μία παρέα από την Αθήνα αδιαφορούσε χαρακτηριστικά για τις τάσεις της εποχής και επέμενε στο κλασσικό metal με επιρροές από τα πιο απίθανα ονόματα του NWOBHM , της Σουηδικής σκηνής της δεκαετίας του 80 και την κλασσική σκηνή των Κάτω Χωρών. 

    Οι Strikelight από το ξεκίνημα τους στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέχρι και σήμερα μπορεί να μην είναι ο ορισμός της παραγωγικής μπάντας, έχοντας μόνο 3 album στο ενεργητικό τους, αλλά έδιναν πάντα βροντερό παρόν κάθε φορά που το heavy metal τους καλούσε. Heavy Metal φτιαγμένο από παιδιά που ορίζουν τους εαυτούς τους πρωτίστως ως metal οπαδούς και έπειτα ως οτιδήποτε άλλο, οι Strikelight είναι ο ορισμός του συγκροτήματος που τα δίνει όλα στη σκηνή και οι συναυλίες του μετατρέπονται σε τελετές λατρείας αυτής της μουσικής . 

    Το Σάββατο 22 Ιουλίου, στο Remedy στο Ν.Ηράκλειο το συγκρότημα θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο ‘Beyond The Afterglow’ όπου και εννοείται πως θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλους από το συγκρότημα και τους οπαδούς του, μία ‘συμμορία’ που αποτελείται ορκισμένους metalheads και σκυλιά του πολέμου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Stress Case Scenario και όπως πολύ καλά ξέρετε..ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. 

    Είσοδος 6e με μπύρα/κρασί.