Tuesday, 25 July 2017 06:18

LINKIN PARK: Η ανακοίνωση της μπάντας για τον θάνατο του CHESTER BENNINGTON

Written by 
    LINKIN PARK: Η ανακοίνωση της μπάντας για τον θάνατο του CHESTER BENNINGTON

    Πριν από μερικές μέρες, έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington, στο σπίτι του στο Los Angeles σε ηλικία 41 ετών. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, αναφέρει ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία δι' απαγχονισμού.

    Οι bandmates του εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση: «Αγαπημένε μας Chester,

    «Είμαστε συντετριμμένοι. Τα κύματα της θλίψης και της άρνησης περνάνε ακόμα μέσα απ’ τις οικογένειές μας όσο εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συνέβη.

    «Άγγιξες πάρα πολλές ζωές, περισσότερες απ’ όσες ίσως είχες συνειδητοποιήσει. Τις τελευταίες μέρες, τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια, άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο μας εκφράζουν την απεριόριστη αγάπη και την υποστήριξή τους. Η Talinda (σ.σ. η σύζυγος του Bennington) και η υπόλοιπη οικογένειά σου το εκτιμούν και θέλουν ο κόσμος να ξέρει πως ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιος και πατέρας. Η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια χωρίς εσένα.

    «Όταν μιλούσαμε για τα χρόνια που θα έρθουν, ο ενθουσιασμός σου ήταν μεταδοτικός. Η απουσία σου αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Μια θορυβώδης, αστεία, φιλόδοξη, δημιουργική, ευγενική και γενναιόδωρη φωνή λείπει απ’ τις συζητήσεις μας. Προσπαθούμε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι οι δαίμονες που σε πήραν μακριά μας ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι. Εξάλλου, ο τρόπος που τραγουδούσες γι’ αυτούς ακριβώς τους δαίμονες έκανε τους πάντες να σε αγαπήσουν. Τους εξέθεσες χωρίς φόβο και μας οδήγησες να ενωθούμε και να γίνουμε πιο ανθρώπινοι. Ήσουν μεγάλη καρδιά και μπορούσες να το δείχνεις.

    «Η αγάπη μας για την δημιουργία μουσικής και τα live είναι άσβεστη. Αν και δεν ξέρουμε τι δρόμο θα πάρουμε στο μέλλον, ξέρουμε ότι έκανες τις ζωές όλων μας καλύτερες. Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό το δώρο. Σε αγαπάμε και μας λείπεις.

    «Μέχρι να ξαναβρεθούμε, LP»