Thursday, 27 July 2017 18:40

BRUCE DICKINSON: Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του

Written by 
    BRUCE DICKINSON: Τον Οκτώβριο κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του

    Στις 19 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του εμβληματικού Bruce Dickinson των Iron Maiden, από τις εκδόσεις HarperCollins NonFiction.

    Το βιβλίο έχει τον τίτλο “What Does This Button Do?” και γράφτηκε από τον ίδιο τον σπουδαίο frontman στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών όταν βρισκόταν στο δρόμο με τους Iron Maiden για την περιοδεία του “The Book of Souls”. Στις σελίδες του, ο Dickinson μιλά για πρώτη φορά για τη προσωπική του ζωή, για την πληθώρα των hobbies του, για τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στο εκκεντρικό βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα, για την solo πορεία του, για την αγάπη του για το πιλοτάρισμα αεροπλάνων καθώς και για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ξεπέρασε. Φυσικά, αναφέρεται λεπτομερώς και στην καριέρα του με τους Iron Maiden από το 1982 μέχρι σήμερα, και μας δίνει μια πλήρη εικόνα της πολυμαθούς προσωπικότητάς του, στα πρότυπα των αναγεννησιακών φιλοσόφων και επιστημόνων.

    Η αυτοβιογραφία, εκτός από τα αγγλικά, θα είναι διαθέσιμη και σε αρκετές άλλες γλώσσες που αναμένεται να ανακοινωθούν. Ο ίδιος ο Bruce Dickinson δήλωσε λακωνικά: «Ήταν ιδιαίτερα κολακευτική η πρόταση που δέχτηκα για να γράψω ένα βιβλίο αναφορικά με τις εμπειρίες μου. Είναι, πιστεύω, η κατάλληλη στιγμή να το κάνω.»

    Οι προπαραγγελίες για το “What Does This Button Do?” έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο φωτογραφίες από τα τετράδια με τις σημειώσεις του Bruce Dickinson, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα των Iron Maiden στο Facebook.