Tuesday, 01 August 2017 19:29

BRIAN JOHNSON: Ατύχημα από τον τραγουδιστή στη διάρκεια αγώνων ταχύτητας

Written by 
    BRIAN JOHNSON: Ατύχημα από τον τραγουδιστή στη διάρκεια αγώνων ταχύτητας

    Σε τροχαίο ατύχημα στην πίστα του Silverstone ενεπλάκη ο Brian Johnson των AC/DC.

    Ο τραγουδιστής, που είναι γνωστός λάτρης των τεσσάρων τροχών και έχει στην κατοχή του πολλά αυτοκίνητα αντίκες, συμμετείχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στον αγώνα Silverstone Classic με μία Austin A35, ένα αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε από το 1956 ως το 1968. Στη διάρκεια των προκριματικών του Celebrity Challenge Trophy, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Ο τραγουδιστής, παρά την σοβαρότητα του ατυχήματος, δεν τραυματίστηκε όμως εξετάστηκε από το ιατρικό προσωπικό του αγώνα για προληπτικούς λόγους.

    Ο Brian Johnson, καθώς και άλλα δημόσια πρόσωπα της Βρετανίας, συμμετείχαν στον εν λόγω αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό χωρισμένοι σε 5 ομάδες ανά επάγγελμα, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών οδηγών αγώνων. Το έπαθλο ήταν 10 χιλιάδες λίρες που καταλήγουν ως δωρεά στο φετινό ίδρυμα που θα βοηθήσει η διοργάνωση, τον οργανισμό Prostate Cancer UK.

    Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Brian Johnson απέχει επ’ αόριστον από τις συναυλιακές δραστηριότητες των AC/DC εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στην ακοή του το οποίο απαιτεί θεραπευτική αγωγή. Στην πρόσφατη περιοδεία αντικαταστάθηκε από τον Axl Rose, όμως δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του. Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση.