Sunday, 13 August 2017 15:53

SATYRICON: “Deep Calleth Upon Deep” (νέο lyric video)

Written by 
    SATYRICON: “Deep Calleth Upon Deep” (νέο lyric video)

    Οι Νορβηγοί Satyricon κυκλοφορούν το ένατο studio album τους “Deep Calleth Upon Deep” στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω, καθώς και να δείτε το lyric video.

    Track listing:

    01. Midnight Serpent
    02. Blood Cracks Open The Ground
    03. To Your Brethren In The Dark
    04. Deep Calleth Upon Deep
    05. The Ghost Of Rome
    06. Dissonant
    07. Black Wings And Withering Gloom
    08. Burial Rite

    Ο τραγουδιστής Sigurd "Satyr" Wongraven δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολο να επιλέξουμε ένα κομμάτι που να εκπροσωπεί αυτόν τον δίσκο διότι είναι όλα τόσο διαφορετικά. Τα βλέπω ως άτομα με δυναμικές και ιδιαίτερες προσωπικότητες και όλα μαζί δημιουργούν το δίσκο “Deep Calleth Upon Deep”».

    Σχετικά με το επερχόμενο album ανέφερε: «Το “Deep Calleth Upon Deep” είναι μια ξεκάθαρη δήλωση για την ουσία της μουσικής των Satyricon και για την αιώνια αξία της ίδιας της Τέχνης. Προσωπικά πιστεύω πως όλες οι μορφές τέχνης με κάποια υπόσταση, όχι μόνο οι Satyricon, πρέπει να πάρουν ένα κομμάτι σου ώστε τελικά να τις «εισπνεύσεις» και να τις κατανοήσεις ολοκληρωτικά. Αν τα πιάσεις όλα μετά από μόνο 1-2 ακροάσεις, τελικά πιθανότατα δεν θα μείνουν μαζί σου. Αυτό λέει και ο τίτλος: είναι από τα βάθη των ανθρώπων που δημιούργησαν τον δίσκο και απευθύνεται στα βάθη των ακροατών. Αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να σκάψετε βαθιά μέσα σας, στις πιο σκοτεινές γωνίες των ψυχών σας.»