Saturday, 09 September 2017 20:11

FATES WARNING: Για δύο συναυλίες στην Ελλάδα τον Ιανουάριο

Written by 
    FATES WARNING: Για δύο συναυλίες στην Ελλάδα τον Ιανουάριο

    Στη χώρα μας επιστρέφουν οι Fates Warning μετά από την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Gagarin στις αρχές Φεβρουαρίου του 2017.

    Πιο συγκεκριμένα, οι αγαπημένοι proggers θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και στην Αθήνα και το Fuzz Club την επομένη, Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

    Οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του νέου σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας των Fates Warning για το εκπληκτικό “Theories of Flight” και όπως όλες οι ημερομηνίες, θα ηχογραφηθούν με σκοπό να συμπεριληφθούν στην επόμενη live κυκλοφορία της μπάντας. Περισσότερες πληροφορίες και τιμές εισιτηρίων για τα δύο ελληνικά shows θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Ο ηγέτης της μπάντας, Jim Matheos, δήλωσε για την επερχόμενη περιοδεία: «Έχουν περάσει 20 χρόνια από το τελευταίο μας live album, το “Still Life”. Είναι καιρός για ένα νέο. Τον Ιανουάριο θα ηχογραφήσουμε μια σειρά συναυλιών σε κάποιες απ’ τις αγαπημένες μας ευρωπαϊκές πόλεις. Οι καλύτερες στιγμές από αυτές θα γίνουν το επόμενο live album μας που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το τελικό setlist όμως προγραμματίζουμε να παίξουμε για περίπου δύο ώρες και θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα κοινά τραγούδια με το “Still Life” γίνεται. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί.»

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή μας στην Ευρώπη το 2018 για αυτά τα ιδιαίτερα shows. Ευχαριστούμε όλους εσάς, τους υπέροχους fans μας, για την επιτυχία του “Theories…”. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς. Τα λέμε το 2018!», προσέθεσε ο τραγουδιστής Ray Alder.