Saturday, 16 September 2017 18:33

NEED: “Hegaiamas” (νέο live video)

Written by 
    NEED: “Hegaiamas” (νέο live video)

    Αυτό το διάστημα οι Need βρίσκονται στο πλευρό των Evergrey στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

    Εν μέσω των συναυλιών τους, μας υπενθύμισαν την υπέροχη βραδιά που παρουσίασαν το συγκλονιστικό “Hegaiamas: A Song for Freedom” στο Κύτταρο, στις 21 Απριλίου, τραγουδώντας έναν πανηγυρικό ύμνο στην ελευθερία. Ο δίσκος ακούστηκε στην ολότητά του, παρέα με τραγούδια από τα προηγούμενα albums των Need.

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση στο ομώνυμο, 18λεπτο έπος που κλείνει το “Hegaiamas".

    Υπεύθυνος για τα γυρίσματα είναι ο Γιάννης Καϊμακάμης με την ομάδα The Nightwatchers (που μεταξύ πολλών άλλων projects, είναι υπεύθυνοι και για τα γυρίσματα της εκπομπής TV War του Mad και του Metal Hammer). Η ηχογράφηση είναι δουλειά του Μάνου Χατζηδάκη και την τελική μίξη ανέλαβε ο hector.d στο HD Factory. Τους Need στο σανίδι συνόδευσαν στα φωνητικά η Σαπφώ Σταυρίδη και μια χορωδία πέντε γυναικείων φωνών, αποτελούμενη από τις Μίνα Γιαννοπούλου, Σοφία Πετρίδου, Άννα Ταρμπά, Μάγια Σιόζου και Kelly Addams.

    Εδώ θυμόμαστε και την διασκευή τους στο “Sleep” των τεράστιων Savatage, την οποία αφιέρωσαν στον σπουδαίο παραγωγό και συνθέτη Paul O’Neill που έφυγε από τη ζωή στις 5 Απριλίου σε ηλικία 61 ετών.