Monday, 18 September 2017 20:36

CRADLE OF FILTH: “Achingly Beautiful” (νέο lyric video)

Written by 
    CRADLE OF FILTH: “Achingly Beautiful” (νέο lyric video)

    Σε λίγες ημέρες, στις 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο studio album των Cradle of Filth με τίτλο “Cryptoniana – The Seductiveness of Decay” μέσω της Nuclear Blast.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Achingly Beautiful” και να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο lyric video.

    Φέτος οι Βρετανοί συμπληρώνουν 25 χρόνια στην ενεργό δράση. Με αφορμή το νέο τους δισκογραφικό βήμα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους. Στη συνέντευξη που θα βρείτε στο Metal Hammer Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί, ο ηγέτης και frontman της μπάντας, Dani Filth, μας δίνει μια εμπεριστατωμένη εικόνα για το “Cryptoniana”. Αναφέρεται στην επιστροφή των gothic στοιχείων στον ήχο τους, μιλά για την αναζωογόνηση που έφεραν στους Cradle of Filth τα νέα μέλη και κοιτάζει πίσω στο χρόνο, σχολιάζοντας αυτά για τα οποία μετανιώνει, αυτά τα οποία την χαρακτηρίζουν και τις διαφορές του κοινού μα και των ίδιων σε σχέση με τα 90s. Τέλος, μιλά για την επανακυκλοφορία του “Dusk and Her Embrace” το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο συλλεκτικό αφιέρωμα του τεύχους Αυγούστου. Φυσικά, στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του “Cryptoniana – The Seductiveness of Decay”.

    Track listing:

    01. Exquisite Torments Await
    02. Heartbreak and Séance
    03. Achingly Beautiful
    04. Wester Vespertine
    05. The Seductiveness of Decay
    06. Vengeful Spirit
    07. You Will Know the Lion by His Claw
    08. Death and the Maiden
    09. The Night at Catafalque Manor
    10. Alison Hell

    Εδώ θυμόμαστε το “You Will Know the Lion by His Claw” με το lyric video που το συνοδεύει, καθώς και το video clip για το “Heartbreak and Séance”, το οποίο σκηνοθέτησε ο Arthur Berzinsh.