Monday, 25 September 2017 21:41

BRUCE DICKINSON: Διαβάστε ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του

Written by 
    BRUCE DICKINSON: Διαβάστε ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 19 Οκτωβρίου θα φτάσει στα χέρια μας η αυτοβιογραφία του θεόρατου Bruce Dickinson των Iron Maiden, από τις εκδόσεις HarperCollins.

    Το βιβλίο έχει τίτλο “What Does this Button Do?” και ολοκληρώθηκε μέσα στα δύο προηγούμενα χρόνια, εν μέσω της περιοδείας για την υποστήριξη του “The Book of Souls”. Εκτός από την αναμενόμενη εξιστόρηση της μνημειώδους καριέρας του με τους Iron Maiden, ο Bruce Dickinson μιλά εκτενώς για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και μας παρουσιάζει με τον ιδανικό τρόπο την ευρυμάθεια που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

    Στην επίσημη ιστοσελίδα των Iron Maiden, μπορείτε να διαβάσετε ένα πρώτο απόσπασμα από το βιβλίο, και συγκεκριμένα από τις τελευταίες του ημέρες στους Samson, που οδήγησαν στην εμφάνισή τους στο Reading Festival και στη συνάντησή του με τον Rod Smallwood ο οποίος τον προσκάλεσε σε audition για τη θέση του τραγουδιστή της Σιδηράς Παρθένου.

    Επίσης, στο παρακάτω video ο Bruce Dickinson μας παρουσιάζει εν συντομία και με το κλασικό και καθαρά βρετανικό του χιούμορ τις χειρόγραφες σημειώσεις του, λίγο μετά από την ολοκλήρωση της συγγραφής του “What Does this Button Do?”. Οι προπαραγγελίες του βιβλίου γίνονται σε αυτό το link.