Friday, 29 September 2017 18:41

WARLORD: Νέο συμβόλαιο και νέος δίσκος το 2018

Written by 
    WARLORD: Νέο συμβόλαιο και νέος δίσκος το 2018

    Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο album με νέο υλικό των αγαπημένων Warlord, με τίτλο “The Holy Empire”.

    Πλέον η μπάντα των Bill Tsamis και Mark Zonder ετοιμάζεται για το νέο της δισκογραφικό βήμα το οποίο αναμένεται μέσα στο 2018. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της Frontiers με την οποία συνεργάζεται στενά ο Mark Zonder μέσω των Graham Bonnet Band και του super group των Spirits of Fire όπου συμμετέχει. Η ανακοίνωση έγινε μέσω της σελίδας της δισκογραφικής στο Facebook.

    Δίπλα στο ιδρυτικό δίδυμο της μπάντας θα βρίσκεται ο εξαιρετικός τραγουδιστής Νικόλας Λεπτός των Arrayan Path και ο θηριώδης μπασίστας Philip Bynoe που βρίσκεται στη μπάντα από το reunion του 2013.

    Όπως δήλωσε ο ίδιος ο τεράστιος drummer: «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια οι Warlord βρίσκονται στο ρόστερ μιας “πραγματικής εταιρίας”. Θα είναι υπέροχο να μοιραστούμε τη μουσική μας με ένα παγκόσμιο κοινό κάτι το οποίο μας έλειπε. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με τη Frontiers μου λέει πως οι Warlord βρίσκονται στο σωστό μέρος και εκτιμώ πάρα πολύ αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστούμε τους πάντες στην εταιρία για την πίστη που μας δείχνουν.

    «Ο δίσκος θα είναι 100% Warlord, όπως και οι προηγούμενοι. Δεν θα αλλάξουμε την κατεύθυνσή μας αλλά θα παραμείνουμε old-school. Ίσως κοιτάξουμε λίγο προς τα πίσω για να προσφέρουμε ένα album με ένταση, και με τις κλασικές συνθέσεις και μελωδίες του Bill Tsamis. Προσωπικά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου με τον αγαπημένο μου μπασίστα, τον Philip Bynoe για να δημιουργήσουμε ένα σταθερό θεμέλιο. Τέλος, θα είναι ο πρώτος μας δίσκος με τον Νικόλα Λεπτό στη φωνή. Έχουμε παίξει αρκετές φορές live μαζί του και ανυπομονούμε να αποτυπώσουμε το δυναμισμό του στο studio. Ετοιμάζουμε ένα κλασικό Warlord album».

    Μέχρι να ακούσουμε κάτι νέο από τους Warlord, θυμόμαστε κάποια σπουδαία τραγούδια από το παρελθόν τους.