Tuesday, 10 October 2017 16:20

THE BLACK DAHLIA MURDER: Ακούστε ολόκληρο το νέο τους album

Written by 
    THE BLACK DAHLIA MURDER: Ακούστε ολόκληρο το νέο τους album

    Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί μέσω της Metal Blade το νέο δισκογραφικό βήμα των The Black Dahlia Murder, “Nightbringers”.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τον δίσκο στην ολότητά του, όπως αναρτήθηκε στο κανάλι της δισκογραφικής στο YouTube.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του “Nightbringers”, οι The Black Dahlia Murder και ο frontman τους,Trevor Stand φιλοξενούνται στο Horror του Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Αμερικανός μουσικός, θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες της δημιουργίας του νέου album, το οποίο βρίσκει τη μπάντα να δοκιμάζει μερικούς νέους πειραματισμούς.

    Παράλληλα, ο Stand μιλά για την περιοδεία με τους Suffocation καθώς και για την αναγνωρισιμότητα της μπάντας του και τη σχέση της με τους έντονους ρυθμούς τους οποίους ακολουθούν. Η κριτική μας στο δίσκο, βρίσκεται επίσης στις σελίδες του εντύπου.

    Οι The Black Dahlia Murder, συμπεριλαμβάνονται και στο compilation album “Spreading the Disease Worldwide” που συνοδεύει το τεύχος. Σε αυτό θα ακούσετε 13 νέες δουλειές τόσο από γνωστά σχήματα του εξωτερικού όσο και από ανερχόμενες μπάντες της ελληνικής Σκηνής. Από τους The Black Dahlia Murder επιλέξαμε το ομώνυμο τραγούδι του “Nightbringers”, του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

    Track listing:

    01. Widowmaker
    02. Of God And Serpent, Of Spectre And Snake
    03. Matriarch
    04. Nightbringers
    05. Jars
    06. Kings Of The Nightworld
    07. Catacomb Hecatomb
    08. As Good As Dead
    09. The Lonely Deceased