Wednesday, 18 October 2017 10:50

ARRAYAN PATH: “The Hundred Names of Kali Μa” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ARRAYAN PATH: “The Hundred Names of Kali Μa” (νέο τραγούδι)

    Οι Arrayan Path επιστρέφουν με τον έκτο τους δίσκο “Dawn of Aquarius”, μόλις ένα χρόνο μετά την τελευταία τους δουλειά “Chronicles of Light”.

    Ο frontman Νικόλας Λεπτός σχετικά με τον επερχόμενο δίσκο είπε:

    «Αυτός ο δίσκος τιμά τη μητέρα θεά Κάλι και εξερευνά όλες τις πτυχές της ινδουιστικής ιστορίας και μυθολογίας σε σχέση με την σκοτεινή θεά. Ολόκληρη η ονομασία του είναι “Dawn of Aquarius: Maha Kali Stuti” και πρόκειται για έναν δίσκο που έχει όση ποικιλία έχουν και τα πολλά πρόσωπα της Κάλι».

    Η μίξη και το mastering έγινε από τον Simone Mularoni στο Domination Studio και τα guest φωνητικά έκαναν ο Ανδρέας Παράσχος (BLYND) και ο George Eracleous (ONEIRISM). Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

    Το νέο album είναι όσο πιο ολοκληρωμένο γίνεται, όχι μόνο λόγω των 13 τραγουδιών του αλλά επειδή συμπεριλαμβάνει όλα αυτά που έκαναν πάντα την μπάντα να ξεχωρίζει. Αυτά τα δύο έχουν συνδυαστεί με άψογο τρόπο δημιουργώντας μία αξιοσημείωτη μουσική, η οποία ξεκινά από το γρήγορο και το επικό και φτάνει ως το σκοτεινό, με τις εξωτικές μελωδίες και τα φανταστικά φωνητικά! Επιπλέον, αποκαλύπτει μία σκοτεινότερη πλευρά του συγκροτήματος, κυρίως λόγω του κεντρικού θέματος του δίσκου.

    Tracklisting

    01. Equilibrium
    02. The Flower Born of Itself
    03. Dark Daughter of the Snake
    04. The Hundred Names of Kali Ma
    05. So it Shall be Written
    06. She Who is Primordial Wisdom
    07. Dawn of Aquarius
    08. Cremation Grounds
    09. Empress (Reality of all the Threes)
    10. Lotus Eyes
    11. The Eleventh Mantra
    12. Guardian Angel
    13. Garland of Skulls