Thursday, 26 October 2017 05:21

BRUCE DICKINSON: Best seller στη Βρετανία η αυτοβιογραφία του

Written by 
    BRUCE DICKINSON: Best seller στη Βρετανία η αυτοβιογραφία του

    Εδώ και λίγες ημέρες, από τις 19 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία η αυτοβιογραφία του τεράστιου Bruce Dickinson των Iron Maiden με τίτλο “What Does this Button Do?”, μέσω της HarperCollins.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιστοσελίδας της μπάντας, οι πωλήσεις και οι παραγγελίες του βιβλίου πηγαίνουν εξαιρετικά, και μάλιστα έφτασε στη no. 1 θέση των best sellers της γνωστής εφημερίδας Sunday Times. Φυσικά, οι Iron Maiden γιόρτασαν αυτή την επιτυχία του bandmate τους, με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο και με πανταχού παρόν το χιούμορ τους.

    Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας που αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο Facebook: «Αν είμαστε λίγο νωθροί σήμερα, είναι επειδή ήπιαμε πολλές μπύρες χτες το βράδυ. Το “What Does this Button Do?” είναι το no. 1 best seller των Sunday Times. Ευχαριστούμε όσους αγόρασαν το βιβλίο είτε με προπαραγγελία, είτε από βιβλιοπωλείο είτε από κάποιο event.»

    Εδώ μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του βιβλίου για όσες χώρες έχουν ανακοινωθεί. Επίσης, σε αυτό το link, μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα του βιβλίου στα ελληνικά, ενώ εδώ θα δείτε τα τρία μέρη των ντοκιμαντέρ “The History of Iron Maiden”, που αναρτήθηκαν στο κανάλι της μπάντας στο YouTube.

    Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι το Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί συνοδεύεται από την παρακάτω αφίσα του Bruce Dickinson.