Wednesday, 01 November 2017 15:12

THIS.IS.HAMMER.395 - NOEMΒΡΙΟΣ 2017

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.395 - NOEMΒΡΙΟΣ 2017

    What Does This Air Raid Siren Do?

    Ο Bruce Dickinson, εκτός από frontman της Iron Maiden αυτοκρατορίας, είναι και ο πιο δραστήριος άνθρωπος που υπάρχει στον heavy metal πλανήτη. Το αποδεικνύει η αυτοβιογραφία του, “What Does This Button Do?”, ένα πολύ ζουμερό βιβλίο που αποκαλύπτει σημαντικές πτυχές της ζωής του και της καριέρας του, δίνοντας εξηγήσεις για τον τρόπο που κατέκτησε την κορυφή τόσο μαζί με τη Σιδηρά Παρθένο, αλλά κι ως solo καλλιτέχνης. Σας θυμίζουμε επίσης ότι αυτή την εποχή, επανακυκλοφορούν όλα τα προσωπικά albums του Bruce σε βινύλιο. Το METAL HAMMER με αφορμή όλα τα παραπάνω ταξιδεύει στο Λονδίνο για να συναντήσει τον τραγουδιστή στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του, μεταφέρει τα λεγόμενά του Bruce και τα όσα συνέβησαν εκεί, διαβάζει το βιβλίο, καταγράφει τις πρώτες εντυπώσεις. Όλα αυτά στο τεύχος Νοεμβρίου, όπου επιπλέον υπάρχει μία ιδιαιτέρα εκτεταμένη, πολυσέλιδη (20 σελίδες!), λεπτομερής καταγραφή της προσωπικότητάς του, των δραστηριοτήτων του και φυσικά των έργων του στη μουσική. Και τραγουδισταράς και πιλότος και συγγραφέας! Scream for Him!



    Το δεύτερο εξώφυλλο του τεύχους βάφεται με το χρώμα του αίματος, καθώς οι ηγέτες του death metal, Cannibal Corpse, έχουν νέο δίσκο, το ισοπεδωτικό “Red Before Black”. Με αφορμή αυτό μας παραχωρούν μία μεγάλη συνέντευξη σχετικά με όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε σήμερα για το ιστορικό αυτό συγκρότημα.

    Επίσης, το METAL HAMMER αποτίει φόρο τιμής σε δύο πρόωρες απώλειες που σόκαραν το χώρο τον περασμένο μήνα: στον Martin Eric Ain των Celtic Frost / Hellhammer και στον Αλέξανδρο «Πολωνό» Στσίγκελ, έναν ορκισμένο metal οπαδό και φίλο που αγαπήθηκε στην εγχώρια σκηνή όσο κανείς άλλος. RIP

    To τεύχος Νοεμβρίου του METAL HAMMER συνοδεύεται δωρεάν με το ντεμπούτο album των ανερχόμενων Αθηναίων hard rockers Rollin’ Dice, “Way to the Sun”. Ο '70s προσανατολισμός του δίσκου, αξίζει την προσοχή μας. Πατήστε το play και απολαύστε.

    Tracklisting:

    01. Live it Up
    02. New Heights
    03. Common Lies
    04. Way to the Sun
    05. Into the Graveyard
    06. Roundabout
    07. What About Today
    08. Runnin’ (The Mind)

    ΘΕΜΑΤΑ:

    Cannibal Corpse, Moonspell, Dimebag Darrell (συνέντευξη με τη σύντροφο του σπουδαίου κιθαρίστα, Rita Haney), Electric Wizard, Mother of Millions, Blues Pills, Rollin’ Dice, Ram, Aetherian, Chrysilia

    MEΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ:

    Βruce Dickinson

    HEAVY LIVING:

    An Club, Ένα Αντίο στον Πολωνό

    ROOTS TO BRANCHES:

    Captain Beyond

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE:

    Destruction “Infernal Overkill”

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE:

    Katatonia

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ HORROR:

    W.E.B., Belphegor, Samael, Aherusia, Black Path

    ΑΦΙΣΑ:

    ΑRCH ENEMY / SLAYER “Show No Mercy”