Friday, 10 November 2017 13:56

TONY IOMMI: Γνωρίζει πως η ασθένεια θα επιστρέψει αλλά δε το βάζει κάτω

Written by 
    TONY IOMMI: Γνωρίζει πως η ασθένεια θα επιστρέψει αλλά δε το βάζει κάτω

    Η ομορφότερη σκηνή των φετινών μουσικών βραβείων του Loudwire ήταν όταν ο θρυλικός Tony Iommi έλαβε το Βραβείο Θάρρους επειδή κατάφερε να δώσει μία επιτυχημένη και δυναμική μάχη με τον καρκίνο, την ίδια στιγμή που ψυχαγωγούσε τους fans του.

    Οι γιατροί πιστεύουν πως ο καρκίνος θα επιστρέψει. Στα backstage των βραβείων μίλησε στο Loudwire γι’ αυτό, κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τον λυγίσει. Ο Iommi διαγνώστηκε με την ασθένεια λίγο μετά το reunion των Black Sabbath το 2011 αλλά δεν της επέτρεψε στιγμή να τον γονατίσει. Αντιθέτως, συνέχισε να γυρνά τον κόσμο με τους Sabbath.

    «Από τη στιγμή που διαγνώστηκα και έπειτα, τα ταξίδια έγιναν αρκετά δύσκολα. Έπρεπε να είμαι προσεκτικός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Αγαπάω να παίζω στις συναυλίες, αγαπάω τη μπάντα και τους fans αλλά πάντα θα υπάρχει η άλλη πλευρά, η οποία θα με εμποδίζει να κάνω όσα θέλω».

    «Για μένα, ποτέ δε θα φύγει. Πάντα θα είναι εδώ. Σύμφωνα με τον γιατρό μου, θα επιστρέψει. Είναι αρκετά δύσκολο να πω “Α, ωραία”. Κάθε μέρα είναι μια νικητήρια μέρα για μένα. Θα δούμε. Ελπίζω να μην επιστρέψει, αλλά ποτέ δε ξέρεις».

    Όταν ζητήθηκε από τον Tony να επιλέξει τα αγαπημένα του riffs, διάλεξε τα εξής: “Iron Man”, “Into the Void” και “Sweet Leaf”.

    Υπενθυμίζουμε πως στις 17 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί στο Remedy Live Club η παρουσίαση της ταινίας “Black Sabbath: The End”. Την ίδια βραδιά θα κληρωθούν 2 DVD και μουσική θα παίζει ο Κώστας Χρονόπουλος (Metal Hammer).

    Πόρτες: 21:30
    Είσοδος ελεύθερη