Saturday, 11 November 2017 13:59

FAITH NO MORE: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής, CHUCK MOSLEY

Written by 
    FAITH NO MORE: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην τραγουδιστής, CHUCK MOSLEY

    Μια βαριά απώλεια γνώρισε η οικογένεια των Faith No More πριν από λίγες ημέρες, καθώς στις 9 Νοεμβρίου απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών ο τραγουδιστής της μπάντας από το 1984 ως το 1988, Chuck Mosley, ο οποίος συμμετείχε στα πρώτα δύο full length LPs, “We Care a Lot” (1985) και “Introduce Yourself” (1987).

    Το θάνατό του τραγουδιστή, που πολεμούσε για αρκετά χρόνια την εξάρτησή του από το αλκοόλ, ανακοίνωσε η οικογένειά του αναφέροντας τα εξής: «Ύστερα από μια μακρά περίοδο νηφαλιότητας, ο Charles Henry Mosley III έχασε τη ζωή του στις 9 Νοεμβρίου του 2017 εξαιτίας της ασθένειας του εθισμού.

    «Δημοσιοποιούμε την αιτία του θανάτου του, ελπίζοντας ότι θα λειτουργήσει ως προειδοποίηση κι ως αφύπνιση για όσους ακόμα μάχονται ώστε να ξεπεράσουν τις εξαρτήσεις τους. Ο Chuck αφήνει πίσω του την επί σειρά ετών σύντροφό του, Pip Logan, δύο κόρες την Erica και τη Sophie, και τον εγγονό του, Wolfgang Logan Mosley.

    «Η οικογένεια θα δεχτεί δωρεές για τα έξοδα της κηδείας. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.»

    Οι ίδιοι οι Faith No More, που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον Mosley μέχρι το τέλος, παρά την αποχώρησή του από τη μπάντα, εξέφρασαν τη θλίψη τους με μια αντίστοιχη ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook: «Με βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε πως έφυγε ο φίλος και bandmate μας, Chuck Mosley. Ήταν μια ριψοκίνδυνη και κραυγάζουσα δύναμη, πάντα γεμάτος ενέργεια και απέδιδε με αφοσίωση. Μας βοήθησε να χτίσουμε μια πορεία μοναδικότητας και αυθεντικότητας η οποία δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν μαζί μας εκείνος.

    «Είμαστε τυχεροί που παίξαμε ξανά μαζί πέρσι στο reunion με την ευκαιρία της επανέκδοσης του πρώτου μας δίσκου. Ο ενθουσιασμός, το χιούμορ, το στιλ του και η παλικαριά του θα μας λείψουν. Ήμαστε οικογένεια. Μια περίεργη και δυσλειτουργική οικογένεια, όμως για πάντα θα είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο που περάσαμε μαζί με τον Chuck.»

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια, τους φίλους και τους bandmates του Chuck Mosley, και θυμόμαστε κάτι από την επιδραστική καριέρα του με τους Faith No More.