Wednesday, 15 November 2017 19:40

WARDRUM: Αποχώρηση του τραγουδιστή ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Written by 
    WARDRUM: Αποχώρηση του τραγουδιστή ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Μια δυσάρεστη είδηση μας επεφύλασσε σήμερα το στρατόπεδο των εκπληκτικών Θεσσαλονικιών power/prog metallers Wardrum.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η μπάντα στη σελίδα της στο Facebook, ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν είναι πια ο τραγουδιστής των Wardrum. Ως εκ τούτου, ακυρώνεται η εμφάνισή τους με τους Disharmony και τους Spitfire στο Κύτταρο την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, καθώς η μπάντα βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης νέου frontman.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αγαπημένοι φίλοι,

    «Δυστυχώς πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να σας δούμε στην Αθήνα το Δεκέμβριο. Παρά τη δέσμευση των Wardrum να είναι οι headliners του απίστευτου live με τους Disharmony και τους Spitfire, δεν μπορούμε να εμφανιστούμε στο σανίδι. Ο Γιάννης επέλεξε να μην συμμετάσχει καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα ευκαιρία, που προέκυψε ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες, για 9 συναυλίες στη Γερμανία με την άλλη μπάντα του.

    «Οι Wardrum πάντοτε μέχρι τώρα τιμούσαν τους fans καθώς και όλους τους συνεργάτες τους. Ύστερα από τις πρόσφατες περιστάσεις, αποφασίσαμε να λήξουμε τη συνεργασία μας με τον Γιάννη και προσπαθούμε να βρούμε όσο το δυνατόν συντομότερα μια νέα δυναμική φωνή για τη μπάντα μας και τους fans. Αναφορικά με τη συναυλία, δουλεύουμε στενά με τον διοργανωτή ψάχνοντας για μία λύση. Ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους, τους συνεργάτες και όποιον εμπλέκεται καθώς δεν θα καταφέρουμε να παίξουμε και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο εγγύς μέλλον.

    «Είναι γεγονός ότι αυτό το συμβάν είναι μια πολύ δυνατή σφαλιάρα όμως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε. Πάντα αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις χρησιμοποιούμε ως ευκαιρία εξέλιξης. Θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω, θα δουλέψουμε και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα μας οδηγήσουν στο επόμενο album μας το συντομότερο. Είμαστε εν μέσω της διαδικασίας της σύνθεσης και τα αποτελέσματα μας δίνουν τη δύναμη που χρειαζόμαστε.

    «Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σύντομα.»

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στους Wardrum όσο και στον Γιάννη Παπαδόπουλο και θυμόμαστε ορισμένες σπουδαίες στιγμές από τις τρεις δισκάρες που ηχογράφησαν μαζί.