Friday, 24 November 2017 18:38

VARATHRON: Νέος δίσκος το Δεκέμβριο (video)

Written by 
    VARATHRON: Νέος δίσκος το Δεκέμβριο (video)

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του “Untrodden Corridors of Hades”, την τελευταία μέχρι στιγμής δισκογραφική δουλειά των Ελλήνων black metallers, Varathron.

    Αυτό το διάστημα, η ιστορική μπάντα βρίσκεται στο studio και έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του έκτου της album το οποίο θα έχει τον τίτλο “Patriarchs of Evil” και θα περιέχει οκτώ νέα τραγούδια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video και φωτογραφίες από τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

    Οι ίδιοι οι Varathron δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του επερχόμενου δίσκου μας, “Patriarchs of Evil” και την έναρξη της μίξης. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν για άλλη μια φορά στο Infinite Loop Music Studio στα Ιωάννινα. Οι υπόλοιπες ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Crown Audio Conspiracies όπου θα γίνει και η μίξη και το mastering. Ο δίσκος αναμένεται το Δεκέμβριο μέσω της Agonia Records. Το εξώφυλλο σχεδιάζεται από τον Juanjo Castellano, γνωστό από τις εξαιρετικές προηγούμενες δουλειές του με τους Varathron

    Περισσότερα για τους Varathron, στο Metal Hammer του επόμενου μήνα.