Sunday, 17 December 2017 16:42

WARREL DANE: Στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου του

Written by 
    WARREL DANE: Στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου του

    Την Τετάρτη που μας πέρασε, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή ο εκπληκτικός τραγουδιστής, frontman και στιχουργός, Warrel Dane που έγραψε ιστορία κρατώντας το μικρόφωνο των Sanctuary και των Nevermore.

    Ο Warrel Dane βρισκόταν στο Sao Paulo της Βραζιλίας ηχογραφώντας τον νέο του προσωπικό δίσκο και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για καρδιακά προβλήματα.

    Ο κιθαρίστας Johnny Moraes, μέλος της solo μπάντας του Dane, ήταν μαζί του το βράδυ που άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Βραζιλιάνος μουσικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέθανε μες τη νύχτα. Ήταν στο διαμέρισμα όπου διέμενε όσο ηχογραφούσαμε το δίσκο. Του έκανα μαλάξεις και το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός.»

    Σύμφωνα με τον Moraes, μάλιστα, ο Dane είχε ιστορικό διαφόρων εθισμών και που είχαν προκαλέσει πολλά προβλήματα, μεταξύ άλλων και στην καρδιά του: «Η υγεία του ήταν ήδη σε κακή κατάσταση λόγω του διαβήτη και του αλκοολισμού. Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.»