Sunday, 17 December 2017 16:53

ANTHRAX: Νέο live DVD τον Απρίλιο

Written by 
    ANTHRAX: Νέο live DVD τον Απρίλιο

    Στις 15 Φεβρουαρίου, οι τεράστιοι Anthrax έδωσαν μια sold-out συναυλία στον ιστορικό συναυλιακό χώρο Barrowland Ballroom στη Γλασκώβη της Σκωτίας στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του “For All Kings”.

    Η εν λόγω εμφάνιση ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε στην ολότητά της και θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου μέσω της Megaforce υπό τον τίτλο “Kings Among Scotland”. Το DVD συμπληρώνεται από συνεντεύξεις, πλάνα από τα παρασκήνια και πλούσιο υλικό από τις στιγμές της μπάντας εν ώρα περιοδείας.

    Η παραγωγή, η σκηνοθεσία, τα γυρίσματα και το μοντάζ είναι δουλειά της Film24 Productions και του Paul M. Green (Opeth, The Damned) ενώ τη μίξη του ήχου ανέλαβε ο Jay Ruston, επί σειρά ετών συνεργάτης των Anthrax. Το artwork σχεδίασε ο Steve Thompson (Iron Maiden, Motörhead, Slayer).

    Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το setlist της συναυλίας το οποίο χωρίστηκε σε 2 μέρη. Στο πρώτο η μπάντα έπαιξε αγαπημένα τραγούδια όπως τα ψήφισαν οι fans ενώ στο δεύτερο παρουσίασαν ολόκληρο το κλασικό album “Among the Living” του 1987.

    01. A.I.R.
    02. Madhouse
    03. Evil Twin
    04. Medusa
    05. Blood Eagle Wings
    06. Fight 'Em 'Til You Can't
    07. Be All, End All
    08. Breathing Lightning
    09. Among the Living
    10. Caught in a Mosh
    11. One World
    12. I Am the Law
    13. A Skeleton in the Closet
    14. Efilnifukesin (N.F.L.)
    15. A.D.I. / Horror of It All
    16. Indians
    17. Imitation of Life
    18. Antisocial (Trust cover)