Wednesday, 20 December 2017 17:40

WARREL DANE: Συγκεντρώνονται χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του

Written by 
    WARREL DANE: Συγκεντρώνονται χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του

    Μία εβδομάδα έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του Warrel Dane, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στη Βραζιλία ηχογραφώντας το νέο solo album του.

    Πριν από λίγες ημέρες, στην ιστοσελίδα gofundme δημιουργήθηκε ένας έρανος από τους φίλους και την οικογένειά του με σκοπό να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα 5,000 δολάρια που απαιτούνται για να επιστρέψει η σορός του στην πόλη του, το Seattle ώστε να ταφεί.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Εκ μέρους των φίλων και της οικογένειας του στρατοπέδου των Sanctuary, θα φέρουμε τον Warrel στο σπίτι του στο Seattle.

    «Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου χάσαμε έναν υπέροχο άνθρωπο. Ο αγαπημένος μας φίλος, Warrel Dane, που έγινε διάσημος με τις μπάντες Sanctuary και Nevermore έφυγε από καρδιακή ανακοπή στο Sao Paulo στη Βραζιλία ηχογραφώντας αυτό που έμελλε να γίνει ο δεύτερος solo δίσκος του.

    «Ο Warrel είχε μια μοναδική φωνή. Ψηλές, χαμηλές, γρέζι, γοητεία… τα είχε όλα.

    «Το χαμόγελο, η ενέργειά του και η απίστευτα ευγενική ψυχή του θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας. Ο Warrel σήμαινε πολλά για πολλούς ανθρώπους.

    «Ύστερα απ’ την απρόσμενη απώλειά του, συνειδητοποιούμε ότι το κόστος της επιστροφής του στο σπίτι του για την πρέπουσα ταφή είναι αρκετά υψηλό. Προς το παρόν η περιουσία του δεν είναι προσβάσιμη και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν από τα μέλη της οικογένειας αποκλειστικά για να μεταφερθεί στο Seattle και για τα έξοδα της κηδείας. Οποιαδήποτε δωρεά θα εκτιμηθεί απεριόριστα.

    «Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, οι Sanctuary, οι φίλοι και η οικογένεια»

    H τελευταία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη κίνηση είναι ότι τελικά συγκεντρώθηκαν τα διπλάσια χρήματα από τον αρχικό στόχο. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους του Warrel Dane. Στο τεύχος Ιανουαρίου το METAL HAMMER θα καταθέσει τα σέβη του γι' αυτή την τεράστια metal προσωπικότητα.