Friday, 22 December 2017 17:22

1000MODS: Ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Μάρτιο

Written by 
    1000MODS: Ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το Μάρτιο

    Με τον ιδανικό τρόπο θα γιορτάσουν οι 1000mods τη λήξη της αμερικάνικης headline περιοδείας της μπάντας που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο και το Μάρτιο.

    Πιο συγκεκριμένα, η τετράδα από το Χιλιομόδι θα εμφανιστεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater και την επομένη, Σάββατο 17 Μαρτίου στην Αθήνα και το Piraeus 117 Academy.

    Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (τα πρώτα 100 εισιτήρια, αποκλειστικά από το Ticket House –Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς– για τη συναυλία της Αθήνας και το Musicland –Μητροπόλεως 102– για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης), 12 ευρώ (λοιπή προπώληση), 14 ευρώ (ταμείο). Η προπώληση ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου.

    Σημεία προπώλησης:

    Αθήνα: Ticket House, καταστήματα Γερμανός και Cosmote.

    Θεσσαλονίκη: Musicland, καταστήματα Γερμανός και Cosmote.

    Διαδικτυακά ή για αγορές με πιστωτική κάρτα: Ticket House. (Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα Γερμανός/Cosmote υπάρχει 10% επιβάρυνση)

    Στο event της Αθήνας καθώς και στο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Παρασκευή 16 Μαρτίου και Σάββατο 17 Μαρτίου, οι 1000mods επιστρέφουν στο Principal Club Theater και στο Piraeus 117 Academy, αμέσως μετά την πρώτη αμερικανική τους περιοδεία, με ένα λάιβ αντάξιο της δυναμικής τους ως το πιο δημοφιλές και μπαρουτοκαπνισμένο συγκρότημα της γενιάς τους!

    Η ιστορία όπως είναι πλέον γνωστό ξεκινά στο «γραφικό» Χιλιομόδι που δίνει το όνομά του στο γκρουπ που έμελλε να γίνει αναφορά στα χείλη χιλιάδων οπαδών στην ερώτηση ποιο γκρουπ γουστάρετε τελευταία;

    Σταθμοί πολλοί και σημαντικοί. «Blank Reality», «Liquid Sleep», «Super Van Vacation», «Vultures», «Repeated exposure to…». Eνδιάμεσα αμέτρητα shows σε Ελλάδα και Ευρώπη και συμμετοχή στα σπουδαιότερα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Και αν δίπλα στο ροκ τους είχαν κολλήσει διάφορους προσδιορισμούς (psychedelic, desert, heavy, stoner), η γενεσιουργός μουσική δύναμη των Black Sabbath, τα αλήτικα ντραμς, οι βαριές κιθάρες και τα σινγκ-αλόνγκ ρεφρέν δεν αφήνανε περιθώρια στους φανς παρά να ουρλιάξουν μαζί τους όπως στο μνημειώδες sold out show του Academy στις 21 Ιανουαρίου του 2017!

    Επιπλέον λόγια είναι περιττά. Σημειώστε λοιπόν τις παρακάτω ημερομηνίες για να φτιάξουμε μαζί δυο συναυλιακή ιστορία που θα θυμόμαστε για χρόνια!