Sunday, 24 December 2017 23:06

PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS: “Silver Machine” (διασκευή σε HAWKWIND, feat. DAVE BROCK) – Πληροφορίες για το νέο δίσκο

Written by 
    PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS: “Silver Machine” (διασκευή σε HAWKWIND, feat. DAVE BROCK) – Πληροφορίες για το νέο δίσκο

    Το πρώτο τους full length album ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν οι Phil Campbell & the Bastard Sons, το σχήμα που έχει δημιουργήσει μαζί με τους γιους του ο Phil Campbell των Motörhead.

    Ο δίσκος έχει τίτλο “The Age of Absurdity” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast στις 26 Ιανουαρίου. Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή της μπάντας στο “Silver Machine” των μυθικών Hawkwind, της μπάντας που ανέδειξε τον Lemmy στο πρώτο μισό των 70s. Στη διασκευή, που θα αποτελεί bonus track του δίσκου, συμμετέχει ο ίδιος ο Dave Brock, η ψυχή της μπάντας.

    Το “The Age of Absurdity” ηχογραφήθηκε στα Rockfield και Longwave Studios στην Ουαλία υπό την επίβλεψη του παραγωγού Romesh Dodangoda που ανέλαβε και τη μίξη του υλικού με το mastering να πραγματοποιείται στα θρυλικά Abbey Road Studios στο Λονδίνο. Το εξώφυλλο είναι έργο του Matt Riste.

    Παρακάτω, θυμόμαστε και το πρώτο δείγμα από τον δίσκο, το εναρκτήριο “Ringleader”.

    Track listing:

    01. Ringleader
    02. Freak Show
    03. Skin and Bones
    04. Gypsy Kiss
    05. Welcome to Hell
    06. Dark Days
    07. Dropping the Needle
    08. Step into the Fire
    09. Get on Your Knees
    10. High Rule
    11. Into the Dark
    12. Silver Machine