Monday, 15 January 2018 05:30

TRIBULATION: “The World” (νέο τραγούδι)

Written by 
    TRIBULATION: “The World” (νέο τραγούδι)

    Σχεδόν 10 μέρες απομένουν για να κυκλοφορήσει ο νέος, τέταρτος full length δίσκος των Tribulation με τίτλο “Down Below”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “The World” που συμπληρώνεται με ένα video από διάφορες εικόνες, το οποίο δημιούργησε ο σκηνοθέτης Robert Piel.

    Στο Metal Hammer Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, το “Down Below” είναι ο δίσκος του μήνα και στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε την εκτενή του παρουσίαση. Με αφορμή την κυκλοφορία του, μάλιστα, στις σελίδες του εντύπου φιλοξενούμε τον κιθαρίστα της μπάντας, Adam Zaars (ex-Enforcer) ο οποίος μας μιλά για όλες τις πτυχές πίσω από τη δημιουργία του δίσκου αλλά και για τη γενικότερη καλλιτεχνική και αισθητική νοοτροπία των Tribulation.

    Παρακάτω θυμόμαστε και τα "Lady Death" και “The Lament”, το δεύτερο μαζί με το video clip που το συνοδεύει, επίσης σε σκηνοθεσία του Robert Piel. Το εν λόγω τραγούδι, συμπεριλαμβάνεται και στο CD του τεύχους Ιανουαρίου με τίτλο “Floating Against the Waves” όπου παρουσιάζονται δείγματα από τις νέες δουλειές 10 εξαιρετικών ελληνικών και ξένων σχημάτων.

    Track listing:

    01. The Lament
    02. Nightbound
    03. Lady Death
    04. Subterranea
    05. Purgatorio
    06. Cries from the Underworld
    07. Lacrimosa
    08. The World
    01. Here Be Dragons
    10. Come, Become, To Be (bonus track)