Tuesday, 23 January 2018 12:32

SAXON: “They Played Rock and Roll” (νέο lyric video)

Written by 
    SAXON: “They Played Rock and Roll” (νέο lyric video)

    Σε λιγότερες από 10 μέρες θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των αγαπημένων Saxon με τίτλο “Thunderbolt”.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video για το τραγούδι “They Played Rock and Roll” το οποίο, όπως μαρτυρά και ο τίτλος είναι αφιερωμένο στο Lemmy και τους Motörhead.

    Αναφορικά με τη θεματολογία των στίχων του τραγουδιού, ο Biff Byford ανέφερε: «Το τραγούδι αφηγείται την ιστορία της πρώτης περιοδείας των Saxon μαζί με τους Motörhead το 1979. Θέλω ο κόσμος να πάρει μια γεύση απ’ τα όσα περάσαμε το ’79-’80 στο Ηνωμένο Βασίλειο στην αρχή της μουσικής επανάστασης των 80s.»

    Ο νέος δίσκος των Saxon είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός στη μουσική που παρακολουθούμε, δεδομένης της ποιότητας και της αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει τη μπάντα στα 40 χρόνια πορείας της. Έτσι, στο Metal Hammer Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, δε χάσαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε για άλλη μια φορά στις σελίδες του εντύπου τον αειθαλή frontman Biff Byford ο οποίος μας μιλά για το νέο δίσκο, σχολιάζει τη σημερινή σκηνή αλλά και τη θέση των συνομηλίκων του σε αυτήν ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στους Motörhead και τη στενή σχέση μεταξύ των δύο σχημάτων. Στο τμήμα των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.

    Εδώ θυμόμαστε και το video clip για το ομώνυμο τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από το θεό Δία.