Wednesday, 07 February 2018 13:00

ON THORNS I LAY: “Olethros” (νέο τραγούδι)

Written by 
    ON THORNS I LAY: “Olethros” (νέο τραγούδι)

    Στις 12 Μαρτίου οι Αθηναίοι On Thorns I Lay θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο “Aegean Sorrow” μέσω της Alone Records και της The Vinyl Division.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το δεύτερο single “Olethros” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

    «Το τραγούδι “Olethros” μιλά για τη μοναξιά της ψυχής σε αυτόν τον σκληρό κόσμο στον οποίο ζούμε και το ταξίδι προς τη σωτηρία και τον παράδεισο. Μου αρέσει να αναμιγνύω ακουστικά μέρη κιθάρας στα τραγούδια μας», αναφέρει ο κιθαρίστας της μπάντας, .

    «Το τραγούδι “Olethros” είναι ένα τέλειο παράδειγμα του τρόπου κατά τον οποίο οι OTIL αρέσκονται να χρησιμοποιούν ακουστικά μέρη κιθάρας με μελωδίες που εκτελούνται επίσης από ακουστικές κιθάρες και πλήκτρα hammond. Το κάναμε και στα άλμπουμ Crystal Tears και Future Narcotic και θα το κάνουμε και πάλι στο μέλλον. Το τραγούδι συνεχίζεται με άλλο ένα σήμα κατατεθέν της μπάντας μας. Όμορφες πρώτες ρυθμικές κιθάρες και ένα μεγάλο σόλο από τον δεύτερο κιθαρίστα μας. Αγαπώ πραγματικά αυτό το τραγούδι, είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα».

    Το "Aegean Sorrow" ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios σε παραγωγή του Φώτη Benardo ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Dan Swanö (Asphyx, Edge of Sanity, Marduk, Opeth).