Wednesday, 28 February 2018 14:10

ROCKWAVE FESTIVAL: SAXON, ACCEPT, VOLBEAT και MARK TREMONTI προστίθενται στο billing

Written by 
    ROCKWAVE FESTIVAL: SAXON, ACCEPT, VOLBEAT και MARK TREMONTI προστίθενται στο billing

    Line-up φωτιά αναμένεται να έχει το φετινό διήμερο του Rockwave Festival με τέσσερα πολύ σπουδαία ονόματα να προστίθενται στο billing του metal διημέρου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Terra Vibe.

    Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα στην οποία headliners θα είναι οι Judas Priest στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους δίσκου, “Firepower”, τους Metal Gods θα συναντήσουν επί σκηνής δύο εξίσου ένδοξα ονόματα, οι Accept και οι Saxon που επίσης κυκλοφόρησαν φέτος νέο δίσκο, το πολύ καλό “Thunderbolt”. Μαζί τους, επίσης, όπως έχει ανακοινωθεί θα βρίσκονται οι Null ‘O’ Zero και οι Foray Between Ocean.

    Κάτω από τους Iron Maiden που μας επισκέπτονται για τη “Legacy of the Beast Tour”, θα εμφανιστούν οι εξαιρετικοί Volbeat και το προσωπικό σχήμα του Mark Tremonti, που είναι γνωστός από το σερί εξαιρετικών δίσκων που κυκλοφόρησε ως κιθαρίστας των Alter Bridge, ο οποίος μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει το νέο του solo album, “A Dying Machine”. Μαζί με τον εξαιρετικό axeman, υπενθυμίζουμε ότι θα εμφανιστούν οι Monument, οι Rollin’ Dice και οι W.E.B..

    Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα από το site του Metal Hammer. Μέχρι τότε, παίρνουμε μια τζούρα από τους τέσσερις καλλιτέχνες που προστέθηκαν στο billing του Rockwave. Εδώ θα βρείτε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το διήμερο metal σεισμό του καλοκαιριού.