Sunday, 18 March 2018 19:50

JUDAS PRIEST: Στην υψηλότερη θέση των charts μετά από 38 χρόνια

Written by 
    JUDAS PRIEST: Στην υψηλότερη θέση των charts μετά από 38 χρόνια

    Πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία σημειώνει ο εκπληκτικός νέος δίσκος των Judas Priest με τίτλο “Firepower”.

    Πιο συγκεκριμένα, το album βρίσκεται στην 5η θέση των Βρετανικών charts, την υψηλότερη μετά από το No. 4 του μνημειώδους “British Steel” το 1980. Τα δύο αυτά albums είναι τα μοναδικά στη μυθική καριέρα των Judas Priest που μπαίνουν στο top 10, με το, επίσης συγκλονιστικό, “Screaming for Vengeance” να βρίσκεται λίγο πιο πίσω έχοντας φτάσει ως το No. 11. Παράλληλα, το “Firepower” αναμένεται να σημειώσει την ίδια επιτυχία στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με τις πρώτες εκτιμήσεις να το τοποθετούν στην πρώτη 5άδα.

    Η κυκλοφορία του “Firepower”, φυσικά, σημαίνει ότι οι Judas Priest κυριαρχούν στο Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί. Ο Metal God Rob Halford κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους ενώ στις σελίδες του μας παραχωρεί μια αποκλειστική και αναλυτική συνέντευξη στην οποία μιλά για τα πάντα από τη νοοτροπία που κουβαλούν οι Judas Priest όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι το φετινό τους show στο Rockwave ενώ σχολιάζει παλιές και νέες μπάντες της μουσικής που αγαπάμε. Παράλληλα, το “Firepower” είναι ο δίσκος του μήνα για το Μάρτιο.

    Παρακάτω θυμόμαστε όλα τα τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα απ’ το “Firepower” το οποίο ηχογραφήθηκε με παραγωγούς τον Andy Sneap ο οποίος πήρε εκτάκτως τη θέση του Glenn Tipton στην τρέχουσα περιοδείας εξαιτίας της επιδείνωσης της ασθένειας του Parkinson που ταλαιπωρεί τον θρυλικό Άγγλο axeman, και τον Tom Allom που συνεργάστηκε για σχεδόν 10 χρόνια με τους Judas Priest όντας πίσω απ’ την κονσόλα απ’ το "Unleashed in the East" του 1979 ως το "Ram It Down" του 1988.

    Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι Judas Priest θα είναι οι headliners της πρώτης ημέρας του φετινού Rockwave, την Πέμπτη 19 Ιουλίου ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν οι Saxon, οι Accept καθώς και δύο εξαιρετικά ελληνικά σχήματα, οι Null ‘O’ Zero και οι Foray Between Ocean. Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το billing και τα εισιτήρια του φεστιβάλ, στο οποίο ως headliners της 2ης μέρας βρίσκουμε τους Iron Maiden, θα τις βρείτε εδώ.