Friday, 23 March 2018 20:48

GUS G.: Guitar clinics σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Written by 
    GUS G.: Guitar clinics σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Με το τρίτο solo album του, “Fearless”, να κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου μέσω της AFM Records, και με το βραβείο “God of Riffs” του γερμανικού Metal Hammer να κοσμεί το παλμαρέ του, ο Θεσσαλονικιός Gus G. των Firewind και πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, θα παρουσιάσει δύο σεμινάρια κιθάρας, σε συνεργασία με τις εταιρίες Jackson (που κατασκευάζει τις signature κιθάρες του) και Φίλιππος Νάκας.

    Το σεμινάριο στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41) την Τρίτη 24 Απριλίου στις 18:00 ενώ την ίδια ώρα, την Πέμπτη 26 Απριλίου στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας (Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου) θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ ο Gus G. θα φωτογραφηθεί με τους παρευρισκόμενους και θα υπογράψει αυτόγραφα μετά το τέλος των events. Εδώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

    Παρακάτω θα βρείτε το δελτίο τύπου των δύο σεμιναρίων του Έλληνα axeman και θα πάρετε μια πρώτη γεύση απ’ το επερχόμενο album του.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Ο Κώστας Καραμητρούδης, γνωστός σε όλο τον κόσμο ως Gus G., γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αμερικής, Ελλάδας, Ευρώπης, Ασίας και είναι ο πιο αναγνωρισμένος Έλληνας μουσικός heavy metal στον κόσμο.

    Έχει παίξει στους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil, με δισκογραφία που μετρά πάνω από 20 άλμπουμ, όλα σε ξένες δισκογραφικές εταιρείες.

    Έχει πραγματοποιήσει guest εμφανίσεις και δισκογραφία με διάφορους καλλιτέχνες, όπως Slash (Guns n΄ Roses), Zakk Wylde, Doro, Kamelot κ.ά.

    Το 2009 τον επέλεξε ο θρύλος της ροκ Ozzy Osbourne για βασικό του κιθαρίστα. Μαζί έκαναν το άλμπουμ "Scream" και συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια σε περιοδείες.

    Έχοντας διανύσει μία εικοσαετία με το συγκρότημά του, τους Firewind, αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στο solo project του Gus G. Band.