Thursday, 29 March 2018 20:44

CHANIA ROCK FESTIVAL: Το line up του φεστιβάλ μέχρι τώρα

Written by 
    CHANIA ROCK FESTIVAL: Το line up του φεστιβάλ μέχρι τώρα

    Άκρως ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό αναμένεται να είναι και φέτος το billing του Chania Rock Festival που θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα San Salvatore στο κάστρο της παλιάς πόλης την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου.

    Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ headliners θα είναι οι Septicflesh (που ήταν το δεύτερο όνομα πέρσι, κάτω από τους Blind Guardian) έχοντας το εκπληκτικό “Codex Omega” στις αποσκευές τους. Μαζί τους, στο σανίδι θα βρεθούν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Moonspell, επίσης με νέο δίσκο ("1755") στις αποσκευές τους.

    Τη δεύτερη μέρα, headliner θα είναι ο θρυλικός αυθεντικός τραγουδιστής των Accept, Udo Dirkschneider που επισκέπτεται τη χώρα μας στα πλαίσια της περιοδείας “Farewell to Accept”. Πριν από τον Udo θα εμφανιστούν οι Σουηδοί H.E.A.T. και οι Γάλλοι Looking for Medusa. Παράλληλα, στο billing βρίσκουμε και τη φοβερή ελληνική Dio tribute μπάντα των Rock ‘n’ Roll Children, ενώ περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν.

    Τα early bird διήμερα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ ενώ μέσα στον Απρίλιο θα ανακοινωθούν οι τιμές για τα μονοήμερα εισιτήρια.

    Σημεία προπώλησης:

    Αθήνα: No Remorse Records, Sirens Records, Nathan’s Saloon
    Χανιά: Avalon Rock & Metal Café, Monsterville
    Ηράκλειο: Route 66, Dark Tales, Πολυτεχνείο Café-Bar
    Ρέθυμνο: Chaplin’s Pub-Cafe, Beatnik Rock Bar
    Θεσσαλονίκη: Nephilim
    Ιεράπετρα: Gold Phoenix Tattoo Studio
    Άγιος Νικόλαος: Yannis Rock and Blues Bar
    Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

    Στο event του διημέρου στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.