Tuesday, 10 April 2018 18:21

HAIL SPIRIT NOIR: Ευρωπαϊκή περιοδεία στο τέλος του μήνα

Written by 
    HAIL SPIRIT NOIR: Ευρωπαϊκή περιοδεία στο τέλος του μήνα

    Στην κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου οι Έλληνες Hail Spirit Noir στα πλαίσια της υποστήριξης του εκπληκτικού τρίτου τους δίσκου, “Mayhem in Blue”.

    Η μπάντα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της από την Αθήνα και το Temple στις 20 Απριλίου παρέα με τους Mock the Mankind και τους Spineless με τα εισιτήρια να κοστίζουν 8 ευρώ στη φάση της προπώλησης και 10 ευρώ στο ταμείο, ενώ έχει προγραμματιστεί μια συναυλία στο μεγάλο ολλανδικό φεστιβάλ Roadburn. Αναλυτικά οι ημερομηνίες της περιοδείας είναι οι εξής.

    20.4 Athens, Greece @ Temple
    22.4 Tilburg, Netherlands @ 013/ROADBURN
    23.4 Lille, France@ Le Midland
    24.4 Paris, France @ Le Klub
    25.4 Darmstadt, Germany @ Oetinger Villa
    26.4 Milan, Italy @ Spazio Ligera
    28.4 Lodz, Poland @ Magnetofon
    29.4 Dresden, Germany @ Chemiefabrik Dresden
    30.4 TBC

    Μετά το πέρας της περιοδείας η μπάντα θα ξεκινήσει τη δημιουργία του νέου της δίσκου. Στο event της Αθηναϊκής συναυλίας στο Facebook θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Μέχρι το show τους, καθώς και μέχρι να ακούσουμε κάτι από την επόμενη δουλειά τους, θυμόμαστε το “Mayhem in Blue” αλλά και την συγκλονιστική διασκευή των Hail Spirit Noir στο “Changes” των Black Sabbath που είχε συμπεριληφθεί στο CD “Lords of this World – A Tribute to Black Sabbath” που συνόδευε το τεύχος Απριλίου 2017 του Metal Hammer, το οποίο ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στους Sabs, με βασική αφορμή το κλείσιμο της σπουδαίας πορείας τους μετά από την βρετανική τους περιοδεία.