Tuesday, 10 April 2018 18:55

SATAN: Νέος δίσκος μέσα στο 2018

Written by 
    SATAN: Νέος δίσκος μέσα στο 2018

    Σε full ρυθμούς έχουν επιστρέψει οι Βρετανοί NWOBHM ήρωες, Satan, η μπάντα που έκανε γνωστούς τους Steve Ramsey και Graeme English πριν σχηματίσουν τους θεόρατους Skyclad.

    Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του πολύ καλού “Atom By Atom”, οι Satan αναμένεται να κυκλοφορήσουν το τρίτο τους album μετά από το reunion του 2011 και πέμπτο συνολικά, στο δεύτερο μισό του 2018. Για το νέο τους βήμα, οι Βρετανοί επιστρέφουν στο roster της Metal Blade, η οποία είχε κυκλοφορήσει το LP του μυθικού ντεμπούτου τους, “Court in the Act”.

    Η πεντάδα απ’ το Newcastle δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με υπερηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι υπογράψαμε στη Metal Blade Records για τα επόμενα albums μας.

    «Μόλις ολοκληρώσαμε τις ηχογραφήσεις τους νέου μας δίσκου που θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2018.

    «Η Metal Blade είναι κομμάτι του παρελθόντος των Satan και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποτελέσει κομμάτι του μέλλοντος. Είναι δύσκολο να φανταστούμε μια ιδανικότερη εταιρία για να βασίσουμε τη μουσική μας σήμερα.»

    Μέχρι να ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου δίσκου, θυμόμαστε το “Atom By Atom” και βουτάμε στο παρελθόν με το “Court in the Act”.