Friday, 20 April 2018 09:47

PALLBEARER: “Dropout” (νέο τραγούδι)

Written by 
    PALLBEARER: “Dropout” (νέο τραγούδι)

    Ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του τρίτου full length δίσκου των εκπληκτικών doom metallers, Pallbearer, με τίτλο “Heartless”.

    Στις 27 Απριλίου, η μπάντα θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά το single “Dropout” για λογαριασμό του τηλεοπτικού προγράμματος Adult Swim που προσφέρει δωρεάν από ένα τραγούδι για κάθε μια απ’ τις 52 εβδομάδες του χρόνου.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι όπως αναρτήθηκε στο κανάλι της Nuclear Blast στο YouTube. Το “Dropout”, σύμφωνα με τη μπάντα, δεν θα συμπεριληφθεί σε κάποιο μελλοντικό album.

    Αναφορικά με την επιλογή τους να κυκλοφορήσουν το single διαδικτυακά για μια συλλογή, οι Pallbearer δήλωσαν: «Σχεδόν πάντα γράφαμε μουσική προορισμένη να υπάρχει ως τμήμα ενός δίσκου, με κοινά μουσικά και στιχουργικά νήματα που συνδέουν πολλά στοιχεία σε μια κυκλοφορία. Η απελευθέρωση απ’ αυτό το καλούπι, για την ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού, μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε νέα θέματα και να αποκαλύψουμε την αμεσότητα που ίσως να μην ήταν εμφανής στην πιο τυπική συνθετική προσέγγιση για τους δίσκους μας.»