Tuesday, 24 April 2018 02:59

CLUTCH: Νέος δίσκος το Σεπτέμβριο

Written by 
    CLUTCH: Νέος δίσκος το Σεπτέμβριο

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από το πολύ καλό “Psychic Warfare” των αγαπημένων Clutch.

    Πρόσφατα, η τετράδα από το Maryland ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του στο Sputnik Sound Studio στο Nashville του Tennessee με ηχολήπτη και παραγωγό το Vance Powell (Red Fang, The White Stripes). Ο 12ος full length δίσκος των Clutch έχει τον τίτλο “Book of Bad Decisions” και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο.

    Σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με αυτόν, ο frontman της μπάντας Neil Fallon ανέφερε: «Ο δίσκος έχει πολλά παραδείγματα από γεγονότα της ζωής μου ή της καριέρας των Clutch τα οποία πήρα και μεγαλοποίησα για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς του δράματος. Πάντα ήμουν προσεκτικός γιατί δε μου αρέσει η νοσταλγία όμως συνειδητοποιώ ότι μετά από 25 χρόνια υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος από εμπειρίες απ’ όπου μπορώ να αντλήσω υλικό. Η έμπνευση έρχεται δύσκολα ορισμένες φορές. Ακούς ένα τραγούδι και αναρωτιέσαι για το τι θα πραγματεύεται. Κάποιες φορές σου ‘ρχεται με τη μία, άλλες φορές όχι. Έτσι, το παρελθόν έμοιαζε ιδανικό για να βρω αυτή την έμπνευση.»

    Μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το “Book of Bad Decisions” και να ακούσουμε ένα δείγμα από αυτό, παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια εικόνα μέσα από τρία νέα τραγούδια από πρόσφατες συναυλίες των Clutch καθώς η μπάντα ήδη από το καλοκαίρι του 2017 «τεστάρει» στο σανίδι το νέο της υλικό.