Saturday, 12 May 2018 16:35

TREMONTI: “Bringer of War” (νέο lyric video)

Written by 
    TREMONTI: “Bringer of War” (νέο lyric video)

    Στις 8 Ιουνίου κυκλοφορεί μέσω της Napalm Records ο νέος δίσκος του προσωπικού σχήματος του βιρτουόζου Mark Tremonti των Alter Bridge με τίτλο “A Dying Machine”.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το εναρκτήριο τραγούδι, “Bringer of War” και να παρακολουθήσετε το lyric video που το συνοδεύει.

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Michael “Elvis” Baskette, επί σειρά ετών συνεργάτη του Mark Tremonti τόσο στους Alter Bridge όσο και στην προσωπική καριέρα του. Δίπλα στον αμερικανό κιθαρίστα βρίσκουμε τους μόνιμους, πια, bandmates του, Eric Friedman (κιθάρα) και Garrett Whitlock (τύμπανα). Παρακάτω, θυμόμαστε και το lyric video για το ομώνυμο τραγούδι του “A Dying Machine”.

    Track listing:

    01. Bringer Of War
    02. From The Sky
    03. A Dying Machine
    04. Trust
    05. Throw Them To The Lions
    06. Make It Hurt
    07. Traipse
    08. The First The Last
    09. A Lot Like Sin
    10. The Day When Legions Burned
    11. As The Silence Becomes Me
    12. Take You With Me
    13. Desolation
    14. Found

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Tremonti θα βρίσκονται για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε περιοδεία στη θέση του support των Iron Maiden. Στα πλαίσιά της θα επισκεφτούν και στη χώρα μας, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival. Μαζί με αυτούς και τους Iron Maiden, την ίδια μέρα θα εμφανιστούν οι Volbeat, οι Monument, οι The Raven Age και οι Έλληνες W.E.B. και Rollin’ Dice. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.