Saturday, 19 May 2018 03:14

ROTTING CHRIST: Κυκλοφορεί η επίσημη βιογραφία τους

Written by 
    ROTTING CHRIST: Κυκλοφορεί η επίσημη βιογραφία τους

    Οι Rotting Christ έχουν συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια στις επάλξεις όντας διαρκώς ενεργοί, δισκογραφώντας και παίζοντας ζωντανά, ξεκινώντας από σχολικές καταλήψεις και φτάνοντας σε κάθε άκρη της Γης.

    Με βασική αφορμή τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια, ο frontman της μπάντας, Σάκης Τόλης μαζί με τον συγγραφέα Dayal Patterson (“Black Metal: Evolution of the Cult”, “The Cult Never Dies vol. One” και “Into the Abyss”), έγραψαν τη βιογραφία του σπουδαίου σχήματος με τίτλο “Non Serviam: The Official Story of Rotting Christ”. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μέσω του εκδοτικού οίκου Cult Never Dies.

    Στις σελίδες του θα διαβάσετε δηλώσεις από πρώην και νυν μέλη της μπάντας όπως ο drummer Θέμης Τόλης, ο ιστορικός μπασίστας Jim Mutilator και ο πληκτράς Morbid aka Magus Wampyr Daoloth (Necromantia, Thou Art Lord). Επίσης, τη γνώμη τους προσφέρουν πολλοί επίσης σημαντικοί μουσικοί συνοδοιπόροι των Rotting Christ όπως οι Enslaved, οι Behemoth, οι Varathron, οι Mayhem, οι Blasphemy, οι Mystifier, οι Macabre Omen, οι Aura Noir και πολλοί άλλοι.

    Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του βιβλίου έρχεται λίγο καιρό μετά από τη σύλληψη του Σάκη και του Θέμη στο αεροδρόμιο της Τιφλίδας, όπου η μπάντα θα έδινε συναυλία, ως ύποπτοι για τρομοκρατία. Σε μια εκτενή συνέντευξη στο Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί, ο Σάκης εξιστορεί όλα τα γεγονότα στη Γεωργία, τον τρόπο με τον οποίο οι bandmates τους καθώς και οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι της χώρας έδωσαν τέλος στην ταλαιπωρία ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει την αντίδραση των mainstream ΜΜΕ της χώρας μας στην όλη περιπέτεια της μπάντας, και να παρουσιάσει την άποψή του για την κοινωνική κατάσταση παγκοσμίως.