Ο frontman των Σουηδών Ghost, Papa Emeritus II, μας παρουσιάζει το «πρόσωπο» του, σε τρία νέα video-clips.

Πρόσφατα το συγκρότημα με την vintage – occult αισθητική, περιόδευσε στην Αυστραλία και εκεί βρήκε την ευκαιρία να μπει στο studio για να ηχογραφήσει live, τρία τραγούδια, το "Ritual" από το "Opus Eponymous" album του 2010, το "Year Zero" από "Infestissumam" album του 2013, αλλά και την διασκευή του σχήματος στο "If You Have Ghosts",  που ανήκει στις κλασσικές συνθέσεις του Roky Erickson.

Όπως θα διαπιστώσετε τα μέλη των Ghost φορούν τα γνωστά ράσα τους με εξαίρεση τον Papa Emeritus II, ο οποίος σε αυτή την περίσταση άφησε στην άκρη τα ιερατικά άμφια, άλλαξε περιβολή και επέλεξε να μας «παρουσιάσει» ένα καινούριο «πρόσωπο». Αν μη τι άλλο αυτή μπάντα, διαθέτει έντονη την αίσθηση του humor.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο τεύχος Φεβρουαρίου του METAL HAMMER που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε μια μεγάλη παρουσίαση στις κυριότερες νέες μπάντες που πρεσβεύουν σήμερα την vintage αισθητική στον hard 'n' heavy ήχο. Στις σελίδες του εντύπου, ανάμεσα σε πολλά καινούρια σχήματα, αναφερόμαστε φυσικά και στους Ghost.

comments