O νέος δίσκος των Stratovarius με τίτλο "Eternal" κυκλοφορεί από σήμερα. Οι Φινλανδοί power metallers γιορτάζουν τη κυκλοφορία του με το video- clip "My Eternal Dream".


01. My Eternal Dream
02. Shine in the Dark
03. Rise Above It
04. Lost Without a Trace
05. Feeding the Fire
06. In My Line Of Work
07. Man in the Mirror
08. Few Are Those
09. Fire in Your Eyes
10. Lost Saga

Eδώ, το νέο video των Φινλανδών θρύλων, σε σκηνοθεσία Mariano Biasin: