To πρώτο lyric video του ελληνικού supergroup Foray Between Ocean είναι το "Piece of Life", μέσα από το ντεμπούτο δισκο τους "Depression Neverending" που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.

Η μπάντα σχηματίστηκε μέσα απο μια ιδέα του Θέμη (FaD), κιθαρίστα των Trendy HooliGuns και σύνθετη, όπου θέλησε να βγάλει απο του μέσα κάποιες μουσικές του επιρροές του μέσα σε ένα νέο σχήμα. Την ιδέα αυτή τη μοιράστηκε και την υλοποίησε μαζί με τον Κώστα Μυλωνά, καταξιωμένο και γνωστό drummer στο χώρο μέσα απο τα πολλά projects και μπάντες όπου έχει συμμετάσχει (Sunburst, New Day Slave, Outloud). Ακολούθησε ο Διονύσης Χριστοδουλάτος στα samples και κιθάρες, γνωστός μέσα από τους Sorrowful Angels σαν σύνθετης της μπάντας και μουσικός παραγωγός (CFN Records).

Φωνή ως διά μαγείας μέσα από προσωπική σχέση οπού υπάρχει με τον Θέμη, ο Γιάννης Τούσσας όπου αναπάντεχα ξεδίπλωσε της φωνητικές του ικανότητες αφού ασχολείται κατά κύριο λόγο με το μπάσο (βλ. Narcosis). Τέλος, ο Ηλίας Μπουζέας, μπασιστας τις μπάντας όπου έγινε γνωστός μέσα απο τους Sorrowful Angels και με συμμέτοχες σε μεγάλες διοργανώσεις στο χώρο του metal.

comments