Επίσημο video clip για το κομμάτι τους “Southern Gate of the Sun” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Έλληνες The Slayerking. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον ντεμπούτο δίσκο τους “Sanatana Dharma” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου του 2016 μέσω της Finisterian Dead End σε διανομή της Season of Mist.

Το concept του τραγουδιού πραγματεύεται την ιστορία μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε το 1769 στη Μπρέσια της Ιταλίας και προκάλεσε το θάνατο 3000 ανθρώπων. Αιτία της πυρκαγιάς ήταν ένας κεραυνός που έπληξε την εκκλησία του San Nazaro καθώς το ιερατείο θεωρούσε πως τα αλεξικέραυνα που είχαν μόλις εφευρεθεί βρίσκονταν ενάντια στη βούληση του θεού και δεν προχώρησε στην εγκατάστασή τους. Τα γυρίσματα πραγματοποίησε η Αναστασία Παπαδάκη και το post production επιμελήθηκε ο Έκτορας Τσολάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι στο METAL HAMMER Ιανουαρίου που κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 4/1, φιλοξενούμε κριτική στο “Sanatana Dharma” καθώς και συνέντευξη με τον μπασίστα και τραγουδιστή των The Slayerking, Ευθύμη Καραδήμα.

comments