Οι Graveyard για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μαζί τους, οι δικοί μας 1000 Mods.

Graveyard
1000 Mods

29 Νοεμβρίου, Αθήνα, Gagarin
30 Νοεμβρίου, Θεσσαλονίκη, Block 33

 

Οι Σουηδοί Graveyard ηγούνται της classic-rock revival σκηνής που κερδίζει διαρκώς μεγαλύτερο κοινό ανά τον πλανήτη. Το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2007 εντυπωσίασε, αλλά αυτό που ακολούθησε με τα επόμενα δύο άλμπουμ τους ("Hisingen Blues" το 2011 και "Lights Out" το 2012) που κυκλοφόρησαν στην περίφημη Nuclear Blast, ήταν εντυπωσιακό. Διθυραμβικές κριτικές και ανάλογη υποδοχή από το κοινό έφεραν στο προσκήνιο τους Graveyard που πλέον είναι στον δρόμο για μεγάλα πράγματα. Η αγάπη που έχουν για τα 60ς και τα 70ς δεν τους περιορίζει, καθώς στον ήχο τους κυριαρχεί το προσωπικό τους γούστο και όχι η στείρα αντιγραφή που χαρακτηρίζει πολλά συγκροτήματα του είδους. Ηχογραφημένη αναλογικά και γεμάτη ιδέες, η δισκογραφία τους συνδυάζει μοναδικά την ροκ φόρμα με τα blues και οι συγκρίσεις με τα συγκροτήματα-τοτέμ της κλασικής ροκ είναι τόσο αναπόφευκτες όσο και τιμητικές. Στις 29 Νοεμβρίου στο Gagarin και την επόμενη μέρα στο Block 33, το πολυπληθές κοινό που έχουν στην χώρα μας θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει για πρώτη φορά επί σκηνής.

Οι 1000 Mods έχουν κερδίσει με το σπαθί τους τον τίτλο μιας από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας σκηνής. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχουν καταφέρει να να οργώσουν την Ελλάδα, να περιοδεύσουν στην Ευρώπη και να κυκλοφορήσουν τον εξαιρετικό stoner-rock δίσκο "Super Van Vacation" με παραγωγό τον Billy Anderson (Sleep, Melvins, Neurosis, Om, κλπ). Ο ήχος τους είναι βαρύς, ασήκωτος και αναλογικός: το ιδανικό συμπλήρωμα για μια συναυλία των Graveyard.

Εισιτήρια:

Προπώληση: 18 ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτήρια για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη), 20 ευρώ στα Public, www.ticketarena.gr και www.viva.gr
Ταμείο: 23 ευρώ

Πρόγραμμα εμφάνισης:

20.30 Έναρξη προσέλευσης

21.00 1000mods

22.30 Graveyard

comments