Σήμερα, Τετάρτη 8 Iανουαρίου, στη σελίδα Astarte Tristessa στο Facebook, σχετικά με την πορεία της υγείας της Μαρίας Κολοκούρη (a.k.a. Tristessa), διαβάσαμε την παρακάτω ανάρτηση από το σύζυγο της Νικόλα Μαίη:

«Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Μαράκι ξεπέρασε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρεθήκαμε και είναι πολύ καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται πλέον, άμεσα αίμα.

Σίγουρα θα χρειαστεί ξανά αίμα σε λίγο καιρό, αλλά τώρα μην προσέλθετε άλλοι για να έχουμε πάλι αίμα όταν χρειαστεί.

Το αίμα έχει συγκεκριμένη ημερομηνία που κρατά, άρα καλό είναι να έρθετε όσοι μπορείτε όταν το ανακοινώσουμε και να έρχεστε σας παρακαλώ σε επικοινωνία πρώτα με το νοσοκομείο Αλεξάνδρα, για να υπάρχει ομαλή κατάσταση για την αιμοδοσία.

Μακάρι να μπορούσα να σας ευχαριστήσω όλους σας έναν-έναν προσωπικά για την στήριξη που μας δίνετε αλλά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την ανθρωπιά και την ευαισθησία που δείχνετε για το Μαράκι μας.

Παλεύουμε ενάντια στην αρρώστια με ελπίδα και πίστη, οι προσευχές και η θετική σας ενέργεια μας βοηθούν. Συνεχίστε να μας στηρίζετε, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Παρακαλώ κοινοποιήστε το για να μην έρχεται άλλος κόσμος, έτσι ώστε να βοηθήσουμε ξανά όταν πάμε σε μια νέα θεραπεία. Σας ευχαριστούμε και πάλι και η προσπάθεια μας συνεχίζεται».
comments