Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν το διαδίκτυο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Malcolm Young αλλά και την μέλλουσα πορεία των AC/DC και το αν αυτή θα έχει συνέχεια ή όχι. O Brian Johnson ξεκαθαρίζει την κατάσταση με δηλώσεις του.

UPDATE: Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Brian Johnson στον βρετανικό Telegraph το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει γύρω από τις φήμες που αφορούν τον Malcolm Young, την μελλοντική πορεία των AC/DC και το 16ο album που σκοπεύουν να ηχογραφήσουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οπωσδήποτε θα βρεθούμε όλοι μαζί τον Μάιο στο Vancouver. Θα αρπάξουμε τις κιθάρες μας, θα πιούμε κάνα ποτηράκι και θα δούμε αν έχουμε στο μυαλό μας καμιά μελωδία και καμιά ιδέα. Αν έχουμε, θα την ηχογραφήσουμε». Επίσης ο Brian Johnson επιβεβαίωσε ότι ένα μέλος της μπάντας (που φήμες λένε ότι είναι ο Malcolm Young) είναι ασθενής αλλά αρνήθηκε ότι αυτό σημαίνει την απόσυρση του group. «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για το μέλλον» είπε. «Δεν αποκλείω τίποτα. Ένα από τα αγόρια μας, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά κανένας δεν θέλει να πει πολλά για αυτό το ζήτημα. Είναι πολύ περήφανος και κλειστός χαρακτήρας, είναι ένας θαυμάσιος τύπος. Είμαστε φίλοι 35 χρόνια και τον θαυμάζω πάρα πολύ». Kαι εμείς επίσης και ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα!

Επίσης στην σελίδα του Facebook των AC/DC, δημοσιεύτηκε η εξής ανακοίνωση:

"Έπειτα από 40 χρόνια αφοσιωμένης ζωής στους AC/DC, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος, ο  Malcolm Young, θα κάνει ένα διάλλειμα από το συγκρότημα εξαιτίας ασθένειας της υγείας του. Ο Malcolm, θέλει να ευχαριστήσει τις λεγεώνες των φανατικών οπαδών της μπάντας παγκοσμίως, για την ατελείωτη αγάπη και την υποστήριξη τους. Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, οι AC/DC ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του Malcolm και της οικογένειας του σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το συγκρότημα θα συνεχίσει να δημιουργεί μουσική". 

 

Ενδεικτικά της κατάστασης που αφορά την υγεία του Malcolm Young είναι τα παρακάτω.

Μιλώντας στο ABC Radio ο τραγουδιστής των Choirboys, Mark Gable, ο οποίος έχει υπάρξει φίλος των AC/DC για πολλά χρόνια, δήλωσε: «Αυτό είναι αλήθεια, ο Malcolm είναι άρρωστος… Από όσα καταλαβαίνω και έχει επιβεβαιωθεί εν μέρει από τον γιο του Ross (Young)… φαίνεται ότι ο Malcolm δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει πλέον. Δεν είναι μόνο ότι δεν είναι καλά στην υγεία του, είναι ότι η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά σοβαρή».


Επίσης ο Αυστραλός μουσικός δημοσιογράφος Darryl Mason μετέδωσε νωρίτερα μέσα στην βδομάδα ότι ο Young χτυπήθηκε από εγκεφαλικό πριν από τρεις βδομάδες, που του άφησε ένα θρόμβο στον εγκέφαλο. Το γεγονός συνέβη λίγο πριν ξαναμαζευτεί η μπάντα στις αρχές Απριλίου και ξεκινήσει τις πρόβες και τις ηχογραφήσεις για το καινούριο album που σχεδίαζαν να ηχογραφήσουν τον επόμενο μήνα στο Vancouver.


Από την άλλη μεριά το Billboard.com έγραψε ότι σύμφωνα με πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στο στρατόπεδο των AC/DC, επιμένουν ότι δεν υπάρχει αλήθεια στις ιστορίες που μιλούν για το τέλος της μπάντας.

comments